برای تهیه کیک کرمدار ، ابتدا آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده و کنار
می گذاریم . فر را هم روشن می کنیم تا با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می
کنیم .
۳ عدد تخم مرغ ، وانیل و شکر را درون کاسه ای ریخته و با همزن برقی آنقدر
هم می زنیم تا رنگ آن سفید شده و حجم آن ۳ برابر شود . سپس به ترتیب روغن
مایع ، ماست و شیر را اضافه کرده و هر کدام را جداگانه کمی هم می زنیم .
سپس ترکیب مواد خشک الک شده را هم کم کم و در چند مرحله به مایع کیک اضافه
کرده و هم می زنیم تا آرد نیز با دیگر مواد ترکیب شود .
کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی انداخته و یا چرب و آرد پاشی می کنیم .
مایع کیک را داخل قالب ریخته و آن را به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر در
دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم تا بپزد و بعد گریل را روشن می کنیم تا روی کیک
هم طلایی رنگ شود .
سپس کیک را از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود .
حالا کرم آن را آماده می کنیم . شیر را داخل کاسه ای ریخته و آرد و نشاسته
را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا نشاسته و آرد در شیر حل شود . سپس آن
را از صافی رد کرده و درون قابلمه می ریزیم . شکر و یک عدد تخم مرغ را هم
به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا تمامی مواد کاملا باهم ترکیب شوند .
سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا کرم ما به غلظت
مناسب برسد و بعد کرم را از روی حرارت برداشته و کره و وانیل را هم اضافه
کرده و کنار می گذاریم تا کرم نیز کاملا خنک شود .
حالا کیک را از وسط به صورت افقی برش زده و کرم را وسط کیک می مالیم . سپس لایه بالای کیک را روی آن قرار می دهیم .
من برای تزئین کیک کرمدار از پودر شکر و شکلات آب شده استفاده کردم .
کیک کرمدار را بعد از تزئین برش زده و با یک فنجان چای از میهمانان خود پذیرایی کنید .
عالی بود
مفید و پر بار بود