اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

نان خامه ای 135

200 گرم
آرد
4 عدد
تخم مرغ
2 قاشق سوپخوری
روغن
1/2 پیمانه
پودر شکر
1/2 قاشق چای خوری
نمک
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
2 قاشق غذا خوری
شکر
1 1/2 پیمانه
آب
250 گرم
خامه
1 قاشق چای خوری
پودر خامه
نان خامه ای


برای تهیه نان خامه ای ابتدا آب ، نمک ، شکر و روغن را در قابلمه ای ریخته و آن را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید . سپس تمامی آرد را یکباره به آب در حال جوش اضافه کرده و با استفاده از یک قاشق چوبی مرتبا هم می زنیم تا آرد گلوله نشود و در پایان خمیر سفتی ایجاد شده و مانند توپی در وسط قابلمه جمع شود .
سپس خمیر را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم تا کمی سرد شود .
حالا فر را روشن می کنیم تا گرم شود . سپس تخم مرغ ها را به همراه وانیل دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را حسابی هم می زنیم تا کاملا به خورد خمیر برود . در پایان باید خمیری نرم و لطیف به دست آید .
کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و یا چرب می کنیم و خمیر به دست آمده را داخل قیف ریخته و روی سینی فر دایره های متوسط با فاصله مناسب ایجاد می کنیم .
سپس سینی را در فری که از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه ( بستگی به دمای فر دارد ) در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا پف کرده و طلایی رنگ شود . نان خامه ای ها را از فر خارج کرده و روی یک دستمال تمیز قرار می دهیم تا خنک شود .
برای خامه هم می توانید از خامه های قنادی آماده استفاده کنید و یا اینکه خامه صبحانه را با پودر شکر ، وانیل و پودر خامه آنقدر هم بزنید تا فرم گرفته و بعد از خنک شدن نان خامه ای ها ، آنها را با قیف از خامه پر کرده و در ظرف مورد نظر بچینید .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد