برای تهیه دونات سیب ، ابتدا آرد ، بکینگ پودر ، دارچین و نمک را باهم
ترکیب کرده و الک می کنیم . سپس شکر را نیز به آن اضافه کرده ، مخلوط می
کنیم .
تخم مرغ و شیر را در کاسه جداگانه ای باهم مخلوط کرده و به ترکیب مواد خشک
اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا باهم ترکیب شده و مایع یک دستی به دست
آید .
سیب ها شسته و آنها را به صورت حلقه های نازک برش زده و با یک چاقو و یا قالب مرکز سیب را که دانه دارد ، جدا می کنیم .
حالا در یک قابلمه کوچک عمیق مانند شیر جوش روغن ریخته و روی حرارت می
گذاریم تا داغ شود . حلقه های سیب را دانه دانه در مایع خمیری شکل فرو برده
و وقتی تمام سیب به مایع آغشته شد ، آن را خارج کرده و در روغن داغ می
گذاریم تا سرخ شده و پف کند . وقتی یک طرف دونات سیب سرخ و طلایی رنگ شد ،
بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود .
دونات ها را پس از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود .
سپس دونات سیب را در ظرف مورد نظر چیده و با شکلات آب شده تزئین می کنیم .
در صورت تمایل می توانید دونات سیب را با بستنی وانیلی سرو کنید .