اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

دونات سیب 136

3/4 پیمانه
آرد
1/4 پیمانه
شکر
1 عدد
تخم مرغ
1/2 پیمانه
شیر
2 عدد
سیب
1/4 قاشق چای خوری
نمک
1 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1 قاشق چای خوری
پودر دارچین
به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی
دونات سیب


برای تهیه دونات سیب ، ابتدا آرد ، بکینگ پودر ، دارچین و نمک را باهم ترکیب کرده و الک می کنیم . سپس شکر را نیز به آن اضافه کرده ، مخلوط می کنیم .
تخم مرغ و شیر را در کاسه جداگانه ای باهم مخلوط کرده و به ترکیب مواد خشک اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا باهم ترکیب شده و مایع یک دستی به دست آید .
سیب ها شسته و آنها را به صورت حلقه های نازک برش زده و با یک چاقو و یا قالب مرکز سیب را که دانه دارد ، جدا می کنیم .
حالا در یک قابلمه کوچک عمیق مانند شیر جوش روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود . حلقه های سیب را دانه دانه در مایع خمیری شکل فرو برده و وقتی تمام سیب به مایع آغشته شد ، آن را خارج کرده و در روغن داغ می گذاریم تا سرخ شده و پف کند . وقتی یک طرف دونات سیب سرخ و طلایی رنگ شد ، بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود .
دونات ها را پس از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود .
سپس دونات سیب را در ظرف مورد نظر چیده و با شکلات آب شده تزئین می کنیم .
در صورت تمایل می توانید دونات سیب را با بستنی وانیلی سرو کنید .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد