اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

شیرینی تر برشی 137

80 گرم
آرد سفید
20 گرم
نشاسته ذرت
100 گرم
شکر دانه ریز
6 عدد
تخم مرغ
2 قاشق غذا خوری
آبجوش
1/2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
1 سر انگشت
نمک
شیرینی تر برشی


برای تهیه شیرینی تر برشی ، ابتدا آرد سفید ، نشاسته ذرت ، نمک و بکینگ پودر را باهم ترکیب و 3 بار الک کرده ، کنار می گذاریم . فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده ها را در کاسه ای با همزن برقی می زنیم تا کمی کف کند و بعد نصف مقدار شکر را اضافه کرده و آنقدر می زنیم تا فرم بگیرد و وقتی کاسه را بر می گردانیم سفیده ها بیرون نریزد و بعد کاسه را در یخچال قرار می دهیم .
حالا زرده های تخم مرغ ، وانیل ، باقی مانده شکر و آب جوش را باهم ترکیب کرده و آنقدر هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود .
زرده های تخم مرغ را کم کم و در چند مرحله به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و به آرامی با کاردک به صورت دورانی مخلوط می کنیم به طوری که بافت پفکی مایع شیرینی تر حفظ شود .
در پایان ترکیب مواد خشک را که از قبل چندین بار الک کرده ایم را نیز به آرامی اضافه کرده و با کاردک مخلوط می کنیم .
کف قالب 20 تا 30 سانتی را کاغذ روغنی انداخته و مایع شیرینی تر برشی را داخل آن می ریزیم به طوری که تمام سطح قالب را بپوشاند و بعد قالب را به مدت 15 تا 20 دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده ایم در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد و سطح کیک طلایی رنگ شود .
سپس کیک را از فر خارج کرده و روی آن را با یک دستمال تمیز پوشانده وکنار می گذاریم تا کاملا خنک شود .
بعد از اینکه کیک کاملا خنک شد ، آن را از قالب خارج کرده و با یک چاقوی اره ای کیک را از وسط نصف می کنیم .
و روی کیک را با یک برس و یا قلمو با شربت مرطوب می کنیم . حالا مقداری از خامه فرم گرفته را روی کیک ریخته و صاف می کنیم و بعد لایه بعدی کیک را روی آن قرار داده و فشار می دهیم تا دو لایه بهم بچسبند .
حالا لایه دوم را نیز با شربت مرطوب کرده و بعد دوباره خامه کشی می کنیم .
شیرینی را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار داده و دوباره یک لایه خامه روی سطح آن می زنیم .
حالا شیرینی تر برشی را در یخچال قرار می دهیم و بعد از اینکه خامه خودش را کاملا گرفت و سفت شد ، آن را برش زده و به دلخواه تزئین کرده و در ظرف مورد نظر می چینیم .

نظرات 1 + ارسال نظر
فرانک دوشنبه 20 شهریور 1396 ساعت 07:57



خیلی خوشمزه است نه؟

ممنون از بخش آشپزی تان .

میلاد امام موسی کاظم ( ع) مبارک

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد