باقلوا یکی از شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار است که در
کشورهای مختلفی از جمله ایران ، ترکیه ، کشورهای آسیای میانه و بسیاری از
کشورهای دیگر تهیه می شود .
برای تهیه باقلوا کاداییف ، ابتدا شربت آن را آماده می کنیم .
1.5 لیوان آب را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش
آید و شکر در آن حل شود . زیر حرارت را کم می کنیم تا شربت با حرارت ملایم
به مدت 10 دقیقه بجوشد و کمی قوام آید . سپس گلاب ، زعفران و هل را اضافه
کرده و از روی حرارت بر می داریم تا خنک شود .
رشته های کاداییف را با دست در یک قابلمه کاملا خرد می کنیم . سپس کره آب
شده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا تمامی رشته ها به کره آغشته شوند
. ( مرتب هم می زنیم تا رشته ها نسوزند )
حالا شیر عسلی را به همراه یک لیوان آب اضافه کرده و تفت می دهیم تا شیر عسلی هم به خورد رشته ها برود و رشته ها نرم شوند .
کف قالب مستطیل شکل را چرب کرده و نصف مقدار رشته های کاداییف را کف قالب
می ریزیم و صاف می کنیم به طوری که تمام کف قالب پوشیده شود . سپس گردوی
خرد شده را روی آن می ریزیم و با کف قاشق فشار می دهیم تا مواد به هم بچسبد
.
روی گردوها را با باقی مانده رشته های کاداییف می پوشانیم و دوباره با کف قاشق فشار می دهیم تا مواد کاملا به هم فشرده شوند .
سپس باقلوا را به صورت لوزی و یا مربع برش زده و قالب را در فری که از قبل
گرم کرده ایم به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار می دهیم تا سطح باقلوا کاداییف
کمی برشته شود .
قالب را از فر خارج کرده و شربت سرد شده را روی باقلوا کاداییف می ریزیم و اجازه می دهیم تا شربت کاملا به خورد باقلوا برود .
سپس روی باقلوا را با پودر نارگیل و پودر پسته تزئین کرده و در ظرف مورد نظر می چینیم .