برای تهیه شیرینی لطیفه ، فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب و الک کرده ، کنار می گذاریم .
زرده و سفیده های تخم مرغ را هم جدا می کنیم به طوری که به هیچ عنوان زرده تخم مرغ وارد سفیده نشود .
سفیده های تخم مرغ را در یک کاسه کاملا تمیز با همزن برقی هم می زنیم تا
سفت شده و تکه های نوک تیز روی سفیده تشکیل شود . سپس نصف شکر را اضافه
کرده و هم می زنیم تا تکه های نوک تیز دوباره تشکیل شود و مایه ای با بافت
پفکی حاصل شود .
زرده تخم مرغ ، نصف دیگر شکر و وانیل را نیز هم می زنیم تا کرم رنگ شده و بعد به سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم .
زرده و سفیده را به صورت دورانی و از پایین به بالا هم می زنیم تا زرده کاملا با سفیده مخلوط شود و بافت پفکی خود را حفظ کند .
حالا ترکیب آرد و بکینگ پودر را که از قبل الک کرده ایم را در چند مرحله به تخم مرغ ها اضافه کرده و آرام آرام ترکیب می کنیم .
کف سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم . مایه شیرینی لطیفه را در قیف ریخته و با فاصله مناسب روی سینی فر دایره می زنیم .
سپس روی شیرینی ها کمی پودر قند پاشیده و به مدت 10 تا 15 دقیقه در طبقه
وسط فر در دمای 180 تا 200 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا شیرینی لطیفه
ما آماده شود .
سپس از شیرینی ها را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا خنک شوند .
برای خامه شیرینی لطیفه می توانید از خامه قنادی آماده موجود در بازار
استفاده کنید و یا اینکه با خامه صبحانه و پودر خامه ، خامه فرم گرفته تهیه
کرده و ما بین شیرینی لطیفه قرار دهید .
برای تهیه خامه فرم گرفته ، یک بسته خامه صبحانه را با دو قاشق چای خوری
پودر خامه ، یک قاشق غذاخوری پودر شکر و مقدار کمی وانیل مخلوط کرده و با
همزن برقی آنقدر هم می زنیم تا سفت شده و فرم بگیرد . به طوری که جای پره
های همزن روی خامه باقی بماند .
خامه را در قیف ریخته و بین دو شیرینی بریزید .
شیرینی لطیفه را با شکلات آب شده و پودر پسته تزئین و با یک فنجان چای سرو کنید .