اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

بستنی انبه 144


زمان آماده سازی
60 دقیقه
مناسب برای
6 نفر
250 میلی لیتر
شیر
300 میلی لیتر
خامه
400 گرم
شیر عسلی
800 گرم
انبه خرد شده
8 عدد
هل خرد شده
بستنی انبه


برای تهیه بستنی انبه ابتدا دانه های هل را از پوست درآورده و خرد می کنیم .

در ظرف مناسبی خامه ، شیر و هل را مخلوط کرده و آن را روی شعله با حرارت ملایم قرار می دهیم تا به دمای جوش برسد .

سپس مایع را از روی حرارت برداشته و نیم ساعت صبر می کنیم تا خنک شود و شیر عطر و طعم هل را به خود بگیرد .

انبه ها را نیز شسته و هسته آن را بیرون می آوریم و بعد فیله انبه را در مخلوط کن ریخته تا کاملا له شود و پوره یک دستی به دست آید .

مخلوط شیر و خامه را از صافی رد می کنیم تا دانه های هل جدا شوند و بعد شیر عسلی را به آن اضافه می کنیم .

مخلوط به دست آمده را با همزن برقی آنقدر می زنیم تا غلیظ شود .

سپس پوره انبه را اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا یکدست شود .

بستنی انبه را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با نایلون بپوشانید و آن را به مدت یک شب تا صبح ( تا زمانی که بستنی خودش را بگیرد ) در فریزر قرار دهید .

10 دقیقه قبل از سرو بستنی انبه ظرف را از فریزر خارج کنید و سپس بستنی را اسکوپ زده و در ظرف مورد نظر ریخته نوش جان کنید .

اگر می خواهید بستنی را به صورت قالبی سرو کنید حتما ته قالب را سلفون کشیده و بعد مایع بستنی انبه را در قالب بریزید و روی آن را با سلفون ببندید و بعد در فریزر قرار دهید تا سفت شود و به هنگام سرو ، بستنی انبه را در ظرف مورد نظر برگردانید .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد