برای تهیه بستنی انبه ابتدا دانه های هل را از پوست درآورده و خرد می کنیم .
در ظرف مناسبی خامه ، شیر و هل را مخلوط کرده و آن را روی شعله با حرارت ملایم قرار می دهیم تا به دمای جوش برسد .
سپس مایع را از روی حرارت برداشته و نیم ساعت صبر می کنیم تا خنک شود و شیر عطر و طعم هل را به خود بگیرد .
انبه ها را نیز شسته و هسته آن را بیرون می آوریم و بعد فیله انبه را در مخلوط کن ریخته تا کاملا له شود و پوره یک دستی به دست آید .
مخلوط شیر و خامه را از صافی رد می کنیم تا دانه های هل جدا شوند و بعد شیر عسلی را به آن اضافه می کنیم .
مخلوط به دست آمده را با همزن برقی آنقدر می زنیم تا غلیظ شود .
سپس پوره انبه را اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا یکدست شود .
بستنی انبه را در ظرف مورد نظر ریخته و
روی آن را با نایلون بپوشانید و آن را به مدت یک شب تا صبح ( تا زمانی که
بستنی خودش را بگیرد ) در فریزر قرار دهید .
10 دقیقه قبل از سرو بستنی انبه ظرف را از فریزر خارج کنید و سپس بستنی را اسکوپ زده و در ظرف مورد نظر ریخته نوش جان کنید .
اگر می خواهید بستنی را به صورت قالبی
سرو کنید حتما ته قالب را سلفون کشیده و بعد مایع بستنی انبه را در قالب
بریزید و روی آن را با سلفون ببندید و بعد در فریزر قرار دهید تا سفت شود و
به هنگام سرو ، بستنی انبه را در ظرف مورد نظر برگردانید .