برای تهیه کیک مارمالاد ، ابتدا آرد و بکینگ پودر را الک کرده وکنار می گذاریم .
شکر و روغن را باهم ترکیب کرده و هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شوند . بعد
تخم مرغ ها را دانه دانه همراه با وانیل به روغن و شکر اضافه می کنیم و هم
می زنیم تا یک دست شود .
ترکیب آرد و بکینگ پودر را که از قبل الک کرده ایم را به مواد بالا اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر نسبتا سفتی حاصل شود .
کف قالب مورد نظر ( من از قالب پای و تارت استفاده کردم ) را چرب کرده و یا
کاغذ روغنی می اندازیم . دو سوم خمیر را کف قالب ریخته و سطح آن را صاف می
کنیم . سپس مارمالاد توت فرنگی را روی سطح خمیر ریخته و پخش می کنیم تا
تمام سطح آن پوشانده شود .
باقی مانده خمیر را در قیف ریخته ( اگر قیف ندارید از یک کیسه فریزر هم می
توانید استفاده کنید ) و روی کیک مارمالاد نوارهای باریک می کشیم .
در پایان کیک را به مدت 40 تا 50 دقیقه در فری که از یک ربع قبل گرم کرده
ایم در طبقه وسط در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کیک مارمالاد
ما آماده شود .
کیک مارمالاد را بعد از پخت از فر خارج و اجازه دهید تا خنک شود .
کیک مارمالاد را از قالب بیرون آورده و با توت فرنگی تزئین کنید .