برای تهیه پلو پاکستانی ، ابتدا گل کلم را خرد کرده و با مقدار کمی آب و نمک می گذاریم تا نیم پز شود .
۱ عدد پیاز رنده شده را در کمی روغن و یا کره تفت می دهیم تا نرم و طلایی
رنگ شود . سپس ادویه های لازم را به آن اضافه کرده و در مرحله بعد سیر رنده
شده را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی سیرها به مشام برسد .
حالا هویج پوست گرفته و رنده شده را به مواد بالا اضافه کرده و تفت می دهیم تا هویج ها کمی نرم شده و با دیگر مواد مخلوط شوند .
در پایان گل کلم نیم پز و کنسرو نخود فرنگی را نیز افزوده و بعد از اینکه
تمامی مواد کاملا باهم مخلوط شدند ، زیر حرارت را خاموش می کنیم .
برنج را می توانید به صورت کته و یا آبکش تهیه نمایید . برای کته کردن
مخلوط بالا را با برنج مخلوط کرده ، به مقدار کافی آب اضافه کرده و مانند
کته می گذاریم تا دم بکشد .
برای پلو پاکستانی آبکش ، بعد از آبکش کردن برنج کف قابلمه مورد نظر کمی
کره ریخته و ته دیگ مورد نظر را کف آن می چینیم ( من از سیب زمینی ، بال و
پاچین استفاده کردم ) و بعد مواد مخلوط بالا را لا به لای برنج ریخته و می
گذاریم تا پلو پاکستانی دم بکشد .
بعد از اینکه پلو پاکستانی دم کشید آن را در ظرف مورد نظر کشیده و با سالاد و یا ترشی دلخواه سرو می کنیم .