اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

پلو پاکستانی 149

حداکثر زمان پخت
45 دقیقه
مناسب برای
3 نفر
2 پیمانه
برنج
1 عدد
هویج
1 پیمانه
کنسرو نخود فرنگی
1/2 پیمانه
گل کلم
1 عدد
پیاز
2 حبه
سیر
به مقدار لازم
نمک و فلفل
1/4 قاشق چای خوری
پودر هل
1/2 قاشق چای خوری
پودر دارچین
1 قاشق چای خوری
زردچوبه
به مقدار لازم
روغن مایع
پلو پاکستانی


برای تهیه پلو پاکستانی ، ابتدا گل کلم را خرد کرده و با مقدار کمی آب و نمک می گذاریم تا نیم پز شود .
۱ عدد پیاز رنده شده را در کمی روغن و یا کره تفت می دهیم تا نرم و طلایی رنگ شود . سپس ادویه های لازم را به آن اضافه کرده و در مرحله بعد سیر رنده شده را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی سیرها به مشام برسد .
حالا هویج پوست گرفته و رنده شده را به مواد بالا اضافه کرده و تفت می دهیم تا هویج ها کمی نرم شده و با دیگر مواد مخلوط شوند .
در پایان گل کلم نیم پز و کنسرو نخود فرنگی را نیز افزوده و بعد از اینکه تمامی مواد کاملا باهم مخلوط شدند ، زیر حرارت را خاموش می کنیم .
برنج را می توانید به صورت کته و یا آبکش تهیه نمایید . برای کته کردن مخلوط بالا را با برنج مخلوط کرده ، به مقدار کافی آب اضافه کرده و مانند کته می گذاریم تا دم بکشد .
برای پلو پاکستانی آبکش ، بعد از آبکش کردن برنج کف قابلمه مورد نظر کمی کره ریخته و ته دیگ مورد نظر را کف آن می چینیم ( من از سیب زمینی ، بال و پاچین استفاده کردم ) و بعد مواد مخلوط بالا را لا به لای برنج ریخته و می گذاریم تا پلو پاکستانی دم بکشد .
بعد از اینکه پلو پاکستانی دم کشید آن را در ظرف مورد نظر کشیده و با سالاد و یا ترشی دلخواه سرو می کنیم .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد