برای تهیه عدس پلو با رشته ، ابتدا برنج را با مقدار کمی نمک به مدت 3 ساعت خیس می کنیم .
عدس ها را با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا بپزند . سینه مرغ و سیب
زمینی را مکعبی خرد کرده و کنار می گذاریم . پیاز را نگینی کرده و در روغن
تفت می دهیم تا سبک شوند . سپس سینه مرغ مکعبی را اضافه کرده و تفت می دهیم
تا طلایی رنگ شوند . سیب زمینی های نگینی شده را هم اضافه می کنیم . حالا
نمک ، فلفل ، پودر دارچین و زرد چوبه را هم زده و در تابه را می بندیم تا
مواد ما بپزند . در پایان رشته پلویی را هم اضافه کرده و کمی تفت می دهیم
تا بوی خامی رشته گرفته شده و کمی نرم شوند .
در یک قابلمه متناسب با مقدار برنج آب ریخته و می گذاریم تا به جوش آید .
آّب روی برنج را خالی می کنیم و در قابلمه در حال جوش می ریزیم .
یکی دوبار برنج را به آرامی هم می زنیم و صبر می کنیم تا برنج به جوش آید و بعد کف روی آن را می گیریم .
کمی که گذشت یکی از دانه های برنج را با ناخن نصف می کنیم . اگر به اندازه
یک نقطه سفید وسط برنج خام مانده بود ، وقت آبکش کردن برنج است . برنج را
در سبد آبکش ریخته و روی آن آب ولرم می ریزیم تا دانه های برنج به هم نچسبد
.
برای تهیه ته دیگ ، تخم مرغ ، ماست ، آرد و مقدار کمی نمک را باهم مخلوط می
کنیم . کف قابلمه کمی روغن ریخته و اجازه می دهیم تا داغ شود و بعد ته دیگ
را کف قابلمه ریخته و اجازه می دهیم تا خودش را بگیرد . سپس از مواد بالا ،
لابه لای برنج می ریزیم .
زعفران دم کرده را روی عدس پلو با رشته ریخته و دمی می گذاریم . عدس پلو با
رشته را روی حرارت می گذاریم تا به مدت 40 تا 50 دقیقه دم بکشد .
عدس پلو با رشته را در ظرف مورد نظر کشیده و با سالاد شیرازی سرو کنید .