ماش پلو را می توانید با گوشت قیمه ای ، چرخ کرده و یا مرغ تهیه و سرو کنید .
برای تهیه ماش پلو ، ابتدا برنج را با مقدار کمی نمک کنار بگذارید تا خیس بخورد .
ماش ها را شسته و با مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد . فقط دقت
کنید تا ماش ها له نشوند . در اواخر پخت مقدار کمی نمک اضافه کرده و بعد
آبکش کنید .
گوشت گوسفندی را قیمه ای خرد کنید . یک عدد پیاز را خلالی کرده و در قابلمه
ای که کف آن کمی روغن ریخته اید بریزید . گوشت را روی پیازها قرار داده و
در قابلمه را ببندید تا رنگ گوشت تغییر کرده و آب بیاندازد . زردچوبه ،
فلفل و در صورت تمایل مقداری آب نارنج تازه اضافه کرده و درب قابلمه را می
بندیم تا گوشت قیمه ای با حرارت ملایم و باهمان پیازها بپزد و آب بیاندازد .
. سپس در اواخر پخت نمک را اضافه می کنیم .
برنج را به مرحله آبکشی رسانده ، سپس ماش های پخته را اضافه کرده و بعد برنج را آبکش می کنیم .
ته قابلمه کمی روغن ریخته و سیب زمینی های ورقه شده را کف آن می چینیم .
سپس مخلوط برنج و ماش را در قابلمه ریخته و درب قلبمه را می بندیم تا دم
بکشد . کره را داغ کرده و روی ماش پلو می ریزیم .
ماش پلو را در ظرف مورد نظر قرار داده و گوشت های قیمه ای را روی آن ریخته و با سالاد شیرازی سرو می کنیم .