برای تهیه بادمجان لا پلو ، ابتدا برنج را با مقداری آب و نمک کنار می گذاریم تا حداقل به مدت ۲ ساعت خیس بخورد .
بادمجان ها را نیز پوست گرفته و حلقه می کنیم . کمی نمک به بادمجان ها زده و
به مدت ۱ ساعت کنار می گذاریم تا آب بیاندازد و تلخی آن گرفته شود . سپس
بادمجان ها را آبکشی کرده و با یک دستمال تمیز خشک کرده و سرخ می کنیم .
سینه مرغ را هم با مقدار کمی آب ، نمک ، فلفل و زردچوبه روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد و بعد آن را ریش ریش کرده و کنار می گذاریم .
حالا یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه ای در کمی روغن تفت می دهیم
تا کمی طلایی رنگ و سبک شود . سپس قارچ های ورقه شده را نیز اضافه کرده و
تفت می دهیم تا قارچ ها نیز سبک شده و آب آن خشک شود . حالا مرغ ریش ریش
شده را هم اضافه می کنیم . نمک ، فلفل و زردچوبه را نیز به همراه رب گوجه
فرنگی اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود . در پایان پوره
گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و اجازه می دهیم تا تمامی مواد کاملا باهم
ترکیب شده و آب اضافی گوجه ها نیز خشک شود .
برنج را به مرحله آبکشی رسانده و کف قابلمه ته دیگ مورد نظر را قرار می دهیم .
حالا روی ته دیگ کمی برنج ریخته و از سس آماده شده روی برنج می ریزیم .
مقداری از بادمجان های حلقه شده را هم روی برنج قرار داده و اینکار را
ادامه می دهیم تا برنج ، سس و بادمجان ها تمام شود .
سپس درب قابلمه دمی گذاشته و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بادمجان لا پلو ما دم بکشد .
بادمجان لا پلو را در ظرف مناسب کشیده و سرو می کنیم .