اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اوشی پلو 162


مناسب برای
2 نفر
150 گرم
گوشت خورشتی
2 پیمانه
برنج
2 عدد بزرگ
هویج
1 عدد
پیاز
2 حبه
سیر
1/3 پیمانه
زرشک
1 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده
به مقدار لازم
فلفل قرمز
به مقدار لازم
ادویه پلویی
به مقدار لازم
نمک
به مقدار لازم
کره
اوشی پلو


برای تهیه اوشی پلو ، ابتدا برنج را با مقداری نمک می گذاریم تا به مدت 3 تا 4 ساعت خیس بخورد .
در یک قابلمه مقداری کره ریخته و گوشت را در آن تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند . سپس پیازهای نگینی شده را به گوشت اضافه کرده و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند .
دو عدد هویج را پوست گرفته ، خلالی می کنیم و به گوشت در حال پخت اضافه می کنیم و تفت می دهیم . حالا ادویه پلویی و زعفران را به همراه سیر رنده شده به مواد بالا اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم تا بوی سیر و ادویه بلند شود .
یک لیوان آب به مواد بالا اضافه کرده و اجازه می دهیم تا گوشت بپزد و آب روی آن تخت شود و بعد به آن کمی زرشک اضافه می کنیم .
در یک قابلمه متناسب با مقدار برنج آب ریخته و می گذاریم تا به جوش آید . آّب روی برنج را خالی می کنیم و در قابلمه در حال جوش می ریزیم .
یکی دوبار برنج را به آرامی هم می زنیم و صبر می کنیم تا برنج به جوش آید و بعد کف روی آن را می گیریم .
کمی که گذشت یکی از دانه های برنج را با ناخن نصف می کنیم . اگر به اندازه یک نقطه سفید وسط برنج خام مانده بود ، وقت آبکش کردن برنج است . برنج را در سبد آبکش ریخته و روی آن آب ولرم می ریزیم تا دانه های برنج به هم نچسبد .
در یک قابلمه روغن ریخته و ته دیگ مورد نظر را کف آن می چینیم . سپس از مواد گوشتی لابه لای برنج ریخته و در قابلمه دمی می گذاریم تا برنج ما دم کشیده و آماده شود .
بعد از اینکه اوشی پلو دم کشید روی آن کره آب شده می ریزیم .
اوشی پلو را در دیس کشیده و با سالاد فصل یا شیرازی سرو کنید .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد