اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

دمی گوشت 163


مناسب برای
2 نفر
2 پیمانه
برنج
200 گرم
گوشت گوسفندی
2 عدد
گوجه فرنگی
1 عدد
سیب زمینی
2 عدد
پیاز
2 حبه
سیر
1 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی
1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه
به مقدار لازم
نمک و فلفل
دمی گوشت


برای تهیه دمی گوشت ، ابتدا برنج را شسته و با کمی آب می گذاریم تا خیس بخورد .
گوشت را در قابلمه قرار داده و به آن آب اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید و بعد کف روی گوشت را کاملا می گیریم تا در پایان آب گوشت شفافی داشته باشیم .
یک عدد پیاز را به همراه فلفل سیاه و کمی زردچوبه و دو حبه سیر به گوشت اضافه کرده و در قابلمه را می بندیم تا گوشت با حرارت ملایم بپزد .
در یک قابلمه کمی روغن ریخته و یک عدد پیاز نگینی شده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا طلایی رنگ شوند .
یک عدد سیب زمینی را نیز پوست گرفته و نگینی خرد کرده و به پیاز داغ اضافه می کنیم .
گوجه ها را نیز رنده کرده و اضافه می کنیم . نمک ، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی گوجه گرفته شود . حالا رب گوجه فرنگی را نیز اضافه می کنیم .
آب روی برنج را خالی کرده و آن را به سس بالا اضافه می کنیم .
در پایان گوشت پخته شده را به همراه آب آن ( پیاز و سیر را جدا می کنیم ) به برنج اضافه کرده و نمک آن را می چشیم . در صورت نیاز نمک را زده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا آب روی برنج خشک شود و بعد دمی گذاشته ، صبر می کنیم دمی گوشت ما آماده شود .
دمی گوشت را در ظرف مورد نظر کشیده و به همراه سالاد شیرازی سرو کنید .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد