مواد لازم:
- پودر انبه: 120 گرم (تقریبا)
- بادام هندی (پودر شده): 1 پیمانه
- پودر نارگیل: یک دوم پیمانه
- خرما (پوره شده): 12- 10 عدد
- زردچوبه: یک دوم ق چ
- آب: 1 ق س
- پوره انبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. پودر انبه، برگه های خشک میوه انبه را توسط غذاساز پودر کنید، پوست و هسته فرما را جدا سازید. همه مواد غیر از پوره انبه تازه را درون دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا مواد جمع شود.
2. اگر مواد خشک بود و خمیر تکه تکه بود مقداری پوره انبه تازه را به آن اضافه کنید، اگر مواد خیس و تازه بود مقداری پودر بادام هندی به آن اضافه کنید تا خمیر به انسجام لازم برسد و بتوانید آن را بین دو دست به صورت توپ درآورید.
3. هر یک از توپ های آماده را درون کاسه ای که حاوی پودر نارگیل است بغلتانید و در ظرف قرار دهید و بگذارید برای 1 ساعت در یخچال استراحت کنند.