ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
مواد اولیه: خرما و گردو از هر کدام 250 گرم
پودر نارگیل، پسته، دارچین و کنجد به میزان لازم
روش تهیه برای چهار نفر:
* ابتدا هسته خرما را جدا کرده و به همراه گردو چرخ میکنیم.
* مواد به دست آمده را در ظرف مناسبی به قطر یک سانتیمتر پهن کرده و به وسیله قالبهای کوچک شیرینی به شکلهای مختلف قالب میزنیم.
* شیرینیها را به دلخواه میتوانیم با پودر نارگیل، پسته، دارچین، کنجد و... آغشته کرده و در ظرفی مناسب تزئین کرده و سرو کنیم.
منبع:تبیان