اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

قیمه لا پلو 168



مناسب برای
3 نفر

2 پیمانه
برنج
1 پیمانه
لپه
1 عدد
پیاز
200 گرم
مرغ
1 عدد
سیب زمینی
1 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی
1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه
1/2 پیمانه
روغنمایع
1 قاشق غذا خوری
ادویه پلویی
به مقدار لازم
زعفران
به مقدار لازم
نمک و فلفل
قیمه لا پلو

برای تهیه قیمه لا پلو ، ابتدا برنج را با کمی نمک به مدت 3 ساعت می گذاریم خیس بخورد .

لپه ها را که از شب قبل خیس و آب آن را چندین بار عوض کرده ایم را جداگانه می گذاریم بپزند .

در یک قابلمه یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت می دهیم . مرغ را به آن اضافه کرده و بعد از اینکه مرغ نیز کمی سرخ شد ، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و به آن یک لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا مرغ بپزد .


بعد از اینکه مرغ پخت ، آن را از قابلمه خارج کرده و ریش ریش می کنیم و به همراه لپه ای که پخته و آبکش کرده اید و رب گوجه فرنگی دوباره در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا چند دقیقه دیگر بپزد و آب روی آن کاملا خشک شود .

برنج را نیز در یک قابلمه دیگر می جوشانیم و آبکش می کنیم .


ته قابلمه کمی روغن ریخته و ته دیگ سیب زمینی و یا هر ته دیگی را که دوست داشتید را کف قابلمه بچینید .

روی ته دیگ یک لایه برنج و یک لایه مواد قیمه را اضافه کنید و روی آن را زعفران و ادویه پلویی بریزید و همین طور ادامه دهید تا برنج و سس قیمه شما تمام شود . قابلمه را روی حرارت گداشته و زیر آن را بلند می کنیم تا بخار کند و بعد کمی کره یا روغن روی برنج بریزید و اجازه دهید برنج شما به مدت 40 دقیقه دم بکشد .


بعد از اینکه قیمه لا پلو شما دم کشید آن را در ظرف مورد نظر کشیده و به همراه سالاد شیرازیسرو کنید .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد