اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

دمی گوجه فرنگی



2 پیمانه
برنج
5 عدد
گوجه فرنگی
1 عدد
سیب زمینی
1 عدد
پیاز
1/2 پیمانه
روغن مایع
1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه
به مقدار لازم
نمک و فلفل
دمی گوجه فرنگی


برای تهیه دمی گوجه فرنگی ابتدا برنج را از سه ساعت قبل می گذاریم خیس بخورد .

گوجه ها را شسته و رنده می کنیم و یا در مخلوط کن ریخته و پوره می کنیم .

در قابلمه روغن ریخته وصبر می کنیم تا داغ شود و سپس پیاز نگینی شده را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا سرخ شود . کمی فلفل و زردچوبه اضافه می کنیم ، سپس پوره گوجه فرنگی را به پیاز داغ اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی گوجه گرفته شود و به روغن بیفتد .

سیب زمینی نگینی شده و برنج را نیز اضافه می کنیم و تمام مواد را باهم مخلوط می کنیم . دو پیمانه آب و به اندازه کافی نمک را به دمی گوجه فرنگی اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم و صبر می کنیم تا آب برنج کشیده شود ، سپس دمکنی گذاشته و اجازه می دهیم دمی گوجه فرنگی به مدت 45 دقیقه با حرارت ملایم دم بکشد .

دمی گوجه فرنگی را در ظرف مورد نظر کشیده و با سالاد شیرازی نوش جان کنید .


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد