اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

لوبیا پلوبا کوفته ریزه



150 گرم
گوشت چرخ کرده
2 1/2 پیمانه
برنج
1 پیمانه
لوبیا سبز خرد شده
1/2 پیمانه
هویج خرد شده
1 عدد متوسط
پیاز
2 عدد متوسط
گوجه فرنگی
2 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی
1/2 پیمانه
روغن مایع
2 عدد متوسط
سیب زمینی
1 قاشق چای خوری
زردچوبه
1/2 قاشق چای خوری
پودر کاری
به مقدار لازم
نمک
به مقدار لازم
فلفل سیاه
لوبیا پلوبا کوفته ریزه


برنج را از چند ساعت قبل در آب با کمی نمک می گذاریم خیس بخورد .

لوبیا سبز را خرد کرده و هویج را نگینی می کنیم ، با مقدار کمی آب و نمک می گذاریم پخته شوند و آب آن خشک شود .

یک عدد پیاز را رنده کرده و آب آن را می گیریم و بعد پیاز و گوشت چرخ کرده را با هم میکس کرده و نمک و فلفل اضافه می کنیم و به اندازه فندق برداشته گرد می کنیم و آنها را در نصف پیمانه روغن سرخ می کنیم .

در ماهی تابه کمی روغن ریخته و یک عدد پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم . گوجه رنده شده را به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا آب گوجه خشک شود . فلفل ، زردچوبه ، پودر کاری و رب را هم اضافه کرده و تف می دهیم . سپس لوبیا سبز و هویج پخته شده را به همراه کوفته ریزه اضافه می کنیم .

در یک قابلمه آب را به جوش آورده و برنج را به آن اضافه می کنیم . کمی که گذشت یکی از دانه های برنج را با ناخن نصف می کنیم . اگر به اندازه یک نقطه سفید وسط برنج خام مانده بود ، وقت آبکش کردن برنج است . در این مرحله می توانیم یک پیمانه آب سرد به برنج اضافه کنیم (در این حالت به دانه های برنج شوک وارد شده و دانه های برنج قد می کشند ) .

برنج را آبکش کرده ، کف قابلمه سیب زمینی حلقه شده قرار می دهیم و مقداری از برنج را روی سیب زمینی ها ریخته و بعد کمی از سس لوبیا ریخته و همین طور ادامه می دهیم تا برنج و سس تمام شود .

در قابلمه دمی گذاشته و روی حرارت می گذاریم بعد 30 تا 45 دقیقه لوبیا پلو حاضر است .

لوبیا پلو را با سالاد شیرازی که با آب لیمو ترش طعم دار شده است میل کنید .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد