اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

برشتوک نخودچی



آرد نخودچی     250 گرم
125 گرم
پودر شکر
125 گرم
روغن مایع
1 قاشق مربا خوری
پودر کاکائو
1/2 قاشق چای خوری
پودر هل
برای تزئین
خلال پسته
برشتوک نخودچی


برای تهیه برشتوک نخودچی ، ابتدا قالب فلزی مربع و یا مستطیل را چرب کرده و کاغذ روغنی می اندازیم .
آرد نخودچی را الک کرده و کنار می گذاریم .
در یک تابه روغن مایع را ریخته و روی حرارت می گذاریم تا ذوب شود و بعد آرد نخودچی را به آن اضافه می کنیم و به صورت مداوم با کاردک چوبی هم می زنیم تا آرد نخود کاملا تفت خورده وبوی آن بلند شود . ( 10 دقیقه کافی است )
پودر هل را نیز اضافه کرده و چند دقیقه دیگر هم می زنیم .
تابه را از روی حرارت برداشته و پودر شکر الک شده را به آن اضافه کرده و آنقدر هم می زنیم تا پودر شکر کاملا جذب برشتوک شده و در آن حل شود و در پایان خمیر یکدست و نرمی حاصل شود .
حالا مواد برشتوک را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به یک قسمت آن یک قاشق مربا خوری پودر کاکائو اضافه کرده و دوباره هم می زنیم تا کاکائو کاملا با مواد برشتوک نخودچی ترکیب شده و رنگ قهوه ای حاصل شود .
برشتوک کاکائویی را کف قالب مورد نظر ریخته و با پشت قاشق آن را کاملا در قالب پهن کرده و صاف می کنیم .
سپس برشتوک ساده را روی برشتوک کاکائویی ریخته و سطح آن را نیز صاف می کنیم .
برشتوک نخودچی را به مدت 1 تا 2 در یخچال قرار می دهیم تا کاملا سفت شده و خودش را بگیرد .
برشتوک نخودچی رااز قالب خارج کرده و برش می زنیم و در ظرف مورد نظر می چینیم .
در صورت تمایل می توانید روی برشتوک نخودچی را با پودر پسته و یا خلال پسته تزئین کنید .

  1. می توانید پودر کاکائو را از برشتوک نخودچی حذف و برشتوک ساده درست کنید و یا اینکه روی آن را با شکلات آب شده بپوشانید .
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد