اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

کاپ کیک مربایی


ا


برای تهیه کاپ کیک مربایی ، ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا با دیگر مواد همدما شود .
آرد ، بکینگ پودر و در صورت تمایل پودر هل را باهم ترکیب کرده ، ۳ بار الک می کنیم و کنار می گذاریم . فر را هم با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
تخم مرغ ها ، شکر و وانیل را داخل کاسه ای ریخته و با همزن برقی آنقدر هم می زنیم تا حجم آن دو برابر شده و کرم رنگ شود . ( حدودا پنج دقیقه ) سپس همزن برقی را خاموش کرده و روغن مایع را هم اضافه کرده و دوباره کمی هم می زنیم . حالا شیر و ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را هم کم کم و در چند مرحله به مایع کیک اضافه کرده و هم می زنیم تا تمامی مواد کاملا باهم ترکیب شده و مایع یک دستی به دست آید .
داخل قالب های کاپ کیک را با کپسول های مخصوص می پوشانیم و قالب ها را تا ۳/۲ پر می کنیم .
روی کاپ کیک ها مربای آب گرفته شده و یا مارمالاد دلخواه را می ریزیم و با خلال پسته و یا بادام تزئین می کنیم .
قالب های کاپ کیک را داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا بپزند و بعد گریل را روشن می کنیم تا روی کیک ها نیز کمی طلایی رنگ شوند .
سپس کاپ کیک ها را از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا کاملا خنک شوند .
کاپ کیک های مربایی را می توانید با یک لیوان شیر برای افطار سرو کنید .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد