اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

مارمالاد سیب


زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
240 دقیقه
1 1/2 کیلو گرم
سیب
750 گرم
شکر
1 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین
1 قاشق چای خوری
پودر هل
مارمالاد سیب



برای تهیه مارمالاد سیب ابتدا سیب ها را تمیز شسته و پوست می گیریم . سپس آنها را خرد کرده و دانه های آن را جدا می کنیم . سیب های خرد شده را همراه با مقداری آب داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا سیب ها همراه با آب بپزند و کمی نرم شوند . سپس سیب نرم شده را به همراه آب آن داخل دستگاه غذاساز ریخته و به صورت پوره یک دستی در می آوریم .
سپس پوره به دست آمده را دوباره به قابلمه برگردانده و شکر را به آن اضافه می کنیم . دو تا سه ساعت به پوره زمان می دهیم تا شکر به خورد آن برود و آب بیاندازد . سپس قابلمه را دوباره روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم مامرمالاد سیب بپزد و آب آن خشک شده و به غلظت دلخواه برسد .
پودر ژلاتین را در نصف پیمانه آب حل کرده و روی بخار کتری قرار می دهیم تا ژلاتین در آب حل شده و مایع شفافی حاصل شود . در مراحل پایانی پخت پودر ژلاتین حل شده در آب را به همراه زعفران دم کرده و اسانس مورد نظر ( من از پودر هل استفاده کردم که عطر و طعم فوق العاده ای به مارمالاد سیب داد ) را اضافه کرده و بعد از دو سه جوش زیر حرارت را خاموش می کنیم .
مارمالاد سیب را بعد از خنک شدن در ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد