اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

کیک شیره خرما


زمان آماده سازی
20 دقیقه
حداکثر زمان پخت
40 دقیقه

مناسب برای
5 نفر
1 پیمانه
آرد
3/4 پیمانه
شیره خرما
1/3 پیمانه
روغن
2 عدد
تخم مرغ
1/3 پیمانه
گردو خرد شده
8 عدد
خرما
1 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو
1 1/2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری
وانیل
کیک شیره خرما



برای تهیه کیک شیره خرما ، ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا همدمای محیط شود . آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را باهم ترکیب و ۳ بار الک می کنیم .
خرماها را نیز شسته و هسته آن را خارج کرده و ریز می کنیم . فر را هم روشن می کنیم تا گرم شود .
شیره انگور و تخم مرغ ها در داخل کاسه ریخته و حدودا ۵ دقیقه هم می زنیم تا کاملا باهم ترکیب شده و حجم مواد دو برابر شود . سپس روغن مایع را نیز اضافه کرده و هم می زنیم . حالا ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را نیز اضافه کرده و با همزن دستی به آرامی مخلوط می کنیم .
در پایان گردوها و خرماهای ریز شده را نیز اضافه کرده و هم می زنیم تا با دیگر مواد مخلوط شوند .


کف قالب لوف را چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم . مایع کیک شیره خرما را داخل قالب ریخته و آن را در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ( بسته به دما و نوع فر ) قرار می دهیم تا بپزد . سپس فر را خاموش کرده و اجازه می دهیم تا کیک به مدت یک ربع تا بیست دقیقه داخل فر که در آن باز است بماند و بعد آن را از فر خارج کرده و بعد از اینکه کاملا خنک شد از قالب خارج می کنیم .
کیک شیره خرما را در صورت تمایل با شکلات صبحانه و گردو خرد شده تزئین و بعد برش می زنیم 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد