برای تهیه کیک شیره خرما ، ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا
همدمای محیط شود . آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را باهم ترکیب و ۳ بار
الک می کنیم .
خرماها را نیز شسته و هسته آن را خارج کرده و ریز می کنیم . فر را هم روشن می کنیم تا گرم شود .
شیره انگور و تخم مرغ ها در داخل کاسه ریخته و حدودا ۵ دقیقه هم می زنیم تا
کاملا باهم ترکیب شده و حجم مواد دو برابر شود . سپس روغن مایع را نیز
اضافه کرده و هم می زنیم . حالا ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم
را نیز اضافه کرده و با همزن دستی به آرامی مخلوط می کنیم .
در پایان گردوها و خرماهای ریز شده را نیز اضافه کرده و هم می زنیم تا با دیگر مواد مخلوط شوند .
کف قالب لوف را چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم . مایع کیک
شیره خرما را داخل قالب ریخته و آن را در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰
درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ( بسته به دما و نوع فر ) قرار می
دهیم تا بپزد . سپس فر را خاموش کرده و اجازه می دهیم تا کیک به مدت یک ربع
تا بیست دقیقه داخل فر که در آن باز است بماند و بعد آن را از فر خارج
کرده و بعد از اینکه کاملا خنک شد از قالب خارج می کنیم .
کیک شیره خرما را در صورت تمایل با شکلات صبحانه و گردو خرد شده تزئین و بعد برش می زنیم