اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

کلوچه کنجدی


زمان آماده سازی
30 دقیقه
مناسب برای
12 نفر
3 پیمانه
آرد
1 پیمانه
پودر شکر
3/4 پیمانه
روغن مایع
3 قاشق غذا خوری
ماست
2 عدد
تخم مرغ
1 قاشق غذا خوری
بکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری
نمک
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
1/2 قاشق چای خوری
رنده جوز هندی
1/4 قاشق چای خوری
پودر هل
به مقدار لازم
کنجد
به مقدار لازم
گردو خرد شده
کلوچه کنجدی


برای تهیه کلوچه کنجدی ، ابتدا آرد و نمک را باهم ترکیب کرده و الک می کنیم . تخم مرغ ها ، پودر شکر و وانیل را باهم ترکیب کرده و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه با همزن برقی می زنیم تا حجم آن دو برابر شده و بافت آن پفکی شود . 

حالا روغن را هم اضافه کرده و کمی هم می زنیم . ماست را با بکینگ پودر ترکیب کرده و چند لحظه صبر می کنیم تا ماست پف کند و بعد به مواد بالا اضافه کرده و هم می زنیم تا ماست نیز با دیگر مواد ترکیب شود . 

در پایان ترکیب آرد و نمک الک شده را کم کم اضافه کرده و با همزن دستی و یا کاردک با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا خمیر نسبتا سفتی به دست آید .

 البته خمیر به گونه ای است که به دست می چسبد پس سعی نکنید با اضافه کردن آرد چسبندگی آن را بگیرید چرا که در غیر این صورت کلوچه های شما بافت سفتی خواهند داشت .
حالا روی خمیر را کاملا پوشانده و یا در ظرف دردار قرار داده و به مدت نیم ساعت تا چهل دقیقه در فریزر قرار می دهیم .
بعد از گذشت نیم ساعت خمیر را از فریزر خارج می کنیم . فر را هم با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
روی سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم . از خمیر به اندازه یک گردو و یا کمی بزرگ تر برداشته و گلوله می کنیم و کمی با کف دست آن را پهن کرده و در کنجد و یا گردوی خرد شده غلتانده و با فاصله در سینی فر قرار می دهیم .
سپس سینی را داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا زیر کلوچه ها طلایی رنگ شود و بپزند .
سپس از فر خارج کرده و بعد از اینکه کمی خنک شدند در ظرف دردار قرار می دهیم .
کلوچه کنجدی و یا گردی را با یک لیوان چای و یا شیر داغ سرو می کنیم .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد