برای تهیه کیک شیر داغ ، ابتدا تخم مرغ ها را از یک ساعت قبل از یخچال بیرون می آوریم تا همدمای دیگر مواد شود . شیر را هم روی حرارت می گذاریم تا داغ شود . آرد و بکینگ پودر را هم باهم ترکیب کرده و ۳ بار الک می کنیم .
فر را هم با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
روغن و شکر را در کاسه ای ریخته و با دور تند همزن برقی حسابی مخلوط می کنیم تا سفید رنگ شود . سپس تخم مرغ ها را هم دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را ۳ دقیقه هم می زنیم . گلاب و وانیل را هم به مواد اضافه و مخلوط می کنیم . حالا شیر داغ را هم اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم تا کف کند و در پایان ترکیب آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم به مایع کیک اضافه کرده و به آرامی مخلوط می کنیم تا مایع کیک یک دستی به دست آید . در صورت تمایل می توانید به مایع کیک شیر داغ نصف پیمانه گردو خرد شده و کشمش اضافه کنید .
کف قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم . سپس مایع کیک را در قالب ریخته و آن را به مدت ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار می دهیم تا بپزد . سپس گریل را روشن می کنیم تا روی کیک هم طلایی رنگ شود .
بعد از پخت ، کیک شیر داغ را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از قالب خارج کرده و سرو می کنیم .