میزان دشواریحداکثر زمان پخت- 30 دقیقه
- 4 پیمانه
- آرد
- 1 پیمانه
- شیر
- 5 قاشق غذا خوری
- شکر
- 2 1/2 قاشق چای خوری
- خمیر مایه
- 2 عدد
- تخم مرغ
- 1/2 قاشق چای خوری
- نمک
- 4 قاشق غذا خوری
- کره یا روغن مایع
- 1 عدد
- زرده تخم مرغ
- 1 قاشق غذا خوری
- زعفران دم کرده
ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
آرد و نمک را در کاسه دیگری باهم مخلوط کرده و وسط آن را گود می کنیم . سپس مایه خمیر به عمل آمده را به همراه مخلوط شیر و تخم مرغ به آرد اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم تا خمیر یک دستی به دست آید .
سپس روی خمیر را با پارچه تمیزی پوشانده و به مدت ۱٫۵ تا ۲ ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود .
سطح میز کار را آرد پاشی می کنیم و خمیر را روی آن قرار داده و دوباره ورز می دهیم تا پف اضافی خمیر بخوابد . سپس خمیر را به شکل دلخواه شکل داده و در قالب مورد نظر که از قبل آن را چرب کرده ایم قرار می دهیم .
دوباره روی خمیر را با دستمال پوشانده و اجازه می دهیم تا خمیر به مدت ۲۰ دقیقه دیگر هم استراحت کند . در پایان روی خمیر را با ترکیب زرده تخم مرغ و زعفران رومال کرده و قالب را در فری که از قبل گرم کرده ایم به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا نان پارکر پخته و تغییر رنگ دهد . سپس گریل را روشن می کنیم تا روی نان هم طلایی رنگ شود .
بعد از پخت نان پارکر را از فر خارج کرده و در دستمال تمیزی می پیچیم و برای صبحانه با مربا سرو می کنیم .