اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

نان پارکر



میزان دشواریحداکثر زمان پخت
30 دقیقه

4 پیمانه
آرد
1 پیمانه
شیر
5 قاشق غذا خوری
شکر
2 1/2 قاشق چای خوری
خمیر مایه
2 عدد
تخم مرغ
1/2 قاشق چای خوری
نمک
4 قاشق غذا خوری
کره یا روغن مایع
1 عدد
زرده تخم مرغ
1 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده
نان پارکر


آرد و نمک را در کاسه دیگری باهم مخلوط کرده و وسط آن را گود می کنیم . سپس مایه خمیر به عمل آمده را به همراه مخلوط شیر و تخم مرغ به آرد اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم تا خمیر یک دستی به دست آید .
سپس روی خمیر را با پارچه تمیزی پوشانده و به مدت ۱٫۵ تا ۲ ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود .
سطح میز کار را آرد پاشی می کنیم و خمیر را روی آن قرار داده و دوباره ورز می دهیم تا پف اضافی خمیر بخوابد . سپس خمیر را به شکل دلخواه شکل داده و در قالب مورد نظر که از قبل آن را چرب کرده ایم قرار می دهیم .
دوباره روی خمیر را با دستمال پوشانده و اجازه می دهیم تا خمیر به مدت ۲۰ دقیقه دیگر هم استراحت کند . در پایان روی خمیر را با ترکیب زرده تخم مرغ و زعفران رومال کرده و قالب را در فری که از قبل گرم کرده ایم به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا نان پارکر پخته و تغییر رنگ دهد . سپس گریل را روشن می کنیم تا روی نان هم طلایی رنگ شود .
بعد از پخت نان پارکر را از فر خارج کرده و در دستمال تمیزی می پیچیم و برای صبحانه با مربا سرو می کنیم .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد