برای تهیه کیک ارده و کنجد ، ابتدا آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده و ۳ بار الک می کنیم . فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
شکر و روغن را در کاسه ای ریخته و با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کاملا سفید رنگ شود . سپس تخم مرغ اول و وانیل را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم . حداقل دو دقیقه هم بزنید و بعد تخم مرغ دوم را هم اضافه کرده و دوباره دو دقیقه هم می زنیم .
حالا خامه را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا خامه نیز با دیگر مواد کاملا مخلوط شود . سپس ارده را هم زده و هم می زنیم در حدی که با دیگر مواد ترکیب شود .
در پایان ، ترکیب مواد خشک را هم اضافه کرده و با همزن دستی به آرامی هم می زنیم . کف قالب مورد نظر را چرب و کاغذ روغنی می اندازیم . سپس مایع کیک ارده و کنجد را داخل قالب ریخته و سطح آن را صاف می کنیم . ( مایع این کیک نسبتا سفت است )
روی کیک کنجد ریخته به طوری که سطح آن را بپوشاند و بعد قالب را داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱ ساعت قرار می دهیم تا بپزد . بعد از پخت گریل را روشن می کنیم تا روی کیک هم طلایی رنگ شود .
کیک ارده و کنجد را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود . سپس از قالب خارج کرده و بعد از تزئین برش زده و در ظرف مورد نظر می چینیم .