برای تهیه نان مغزدار ، ابتدا خمیر آن را آماده می کنیم . شیر ولرم و شکر
را در کاسه ای باهم مخلوط کرده و خمیر مایه را به آن اضافه می کنیم . درب
کاسه را بسته و به مدت ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا پف کند و خمیر مایه عمل
بیاید .
تخم مرغ ، شکر ، نمک و روغن را باهم ترکیب کرده و سپس پودرخمیر مایه را هم
اضافه می کنیم . آرد را هم کم کم اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم
تا خمیر یک دستی به دست آید به طوری که به دست نچسبد . ( آرد را یکباره
اضافه نکنید شاید نیازی به همه آن نباشد . در غیر این صورت خمیر شما سفت می
شود )
بعد از اینکه خمیر آماده و به اندازه کافی ورز داده شد ، روی آن را پوشانده
و به مدت ۱ تا ۱٫۵ ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا حجم آن دو برابر شود .
سپس پف اضافی خمیر را با دست گرفته و آن را به چند قسمت تقسیم می کنیم .
سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را با وردنه باز می کنیم . خمیرها را
مثلثی برش زده و شکلات ( من از شکلات صبحانه استفاده کردم ) را در قسمت
پایین و پهن مثلث قرار داده و از همان قسمت خمیر را رول می کنیم . تمامی
خمیرها را به همین روش آماده کرده و در سینی فر چرب شده قرار می دهیم . یک
عدد زرده تخم مرغ را هم زده و روی خمیرها مالیده و نان مغزدار را به مدت ۳۰
دقیقه در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا
بپزند و بعد گریل را روشن می کنیم تا روی نان ها نیز طلایی رنگ شوند .