اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

نان مغزدار

حداکثر زمان پخت

30 دقیقه
500 گرم
آرد سفید
1 لیوان
شیر ولرم
3 قاشق غذا خوری
شکر
25 گرم
خمیر مایه
3 قاشق غذا خوری
روغن
1 عدد
تخم مرغ
1/2 قاشق چای خوری
نمک
1 عدد
زرده تخم مرغ
به مقدار لازم
شکلات
نان مغزدار



برای تهیه نان مغزدار ، ابتدا خمیر آن را آماده می کنیم . شیر ولرم و شکر را در کاسه ای باهم مخلوط کرده و خمیر مایه را به آن اضافه می کنیم . درب کاسه را بسته و به مدت ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا پف کند و خمیر مایه عمل بیاید .
تخم مرغ ، شکر ، نمک و روغن را باهم ترکیب کرده و سپس پودرخمیر مایه را هم اضافه می کنیم . آرد را هم کم کم اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم تا خمیر یک دستی به دست آید به طوری که به دست نچسبد . ( آرد را یکباره اضافه نکنید شاید نیازی به همه آن نباشد . در غیر این صورت خمیر شما سفت می شود )
بعد از اینکه خمیر آماده و به اندازه کافی ورز داده شد ، روی آن را پوشانده و به مدت ۱ تا ۱٫۵ ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا حجم آن دو برابر شود . سپس پف اضافی خمیر را با دست گرفته و آن را به چند قسمت تقسیم می کنیم .
سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را با وردنه باز می کنیم . خمیرها را مثلثی برش زده و شکلات ( من از شکلات صبحانه استفاده کردم ) را در قسمت پایین و پهن مثلث قرار داده و از همان قسمت خمیر را رول می کنیم . تمامی خمیرها را به همین روش آماده کرده و در سینی فر چرب شده قرار می دهیم . یک عدد زرده تخم مرغ را هم زده و روی خمیرها مالیده و نان مغزدار را به مدت ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزند و بعد گریل را روشن می کنیم تا روی نان ها نیز طلایی رنگ شوند .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد