برای تهیه نان شکلاتی ، ابتدا خمیر را روی سطح کار آرد پاشی شده باز می
کنیم . سپس پودر پودینگ شکلاتی را روی آن ریخته به طوری که تمام سطح خمیر
را بپوشاند . ( البته می توانید از کیک شکلاتی پودر شده هم استفاده کنید ) .
شکلات چیپسی را هم روی خمیر ریخته و خمیر را بسته و ورز می دهیم تا خمیر ،
شکلات چیپسی و پودر پودینگ شکلاتی کاملا باهم ترکیب شوند . سپس دوباره
خمیر را روی سطح کار باز کرده و مقداری شکلات چیپسی وسط خمیر می ریزیم .
حالا خمیر را رول می کنیم به طوری که در قالب لوف قرار گرفته و شکل قالب را
به خود گیرد . ( قالب را از قبل با مقدار کمی روغن کاملا چرب کنید تا نان
به قالب نچسبد )
نان شکلاتی را در فر از قبل گرم شده قرار می دهیم تا به مدت نیم ساعت در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد آماده شده و بپزد .
سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا نان شکلاتی کمی خنک شود .
سپس آن را از قالب خارج کرده و در یک پارچه تمیز می پیچیم تا خشک نشود .
نان شکلاتی بافت بسیار خوبی دارد و می توانید آن را برای صبحانه آماده و با یک لیوان شیر داغ سرو کنید .