برای تهیه کیک یک تخم مرغی ، تخم مرغ و شیر را از یخچال بیرون می آوریم تا
هم دمای محیط شوند . آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده و 3 بار الک می
کنیم . فر را هم با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
تخم مرغ را در کاسه ای ریخته و وانیل و اسانس پرتقال ( در صورت تمایل ) را
به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا از حالت لختگی در آید و بعد شکر را اضافه
کرده و با همزن آنقدر می زنیم تا شکر کاملا به خورد تخم مرغ رفته و کرم
رنگ و کشدار شود . روغن مایع را نیز اضافه کرده و هم می زنیم و بعد از آن
شیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا روی مایع کیک یک تخم مرغی حباب هایی
ایجاد شود . در پایان ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را در دو
مرحله اضافه کرده و هم می زنیم تا آرد نیز با دیگر مواد ترکیب شود . 1/3
مایع کیک یک تخم مرغی را جدا کرده و به آن پودر کاکائو اضافه می کنیم .
کف قالب میان تهی را چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم و بعد
نصف مایع کیک وانیلی را کف قالب می ریزیم . سپس مایع کیک کاکائویی را
ریخته و دوباره روی آن را با مایع کیک وانیلی می پوشانیم و در صورت تمایل
روی کیک یک تخم مرغی کمی کنجد ریخته و قالب را در فری که از قبل گرم کرده
ایم قرار می دهیم به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد .
کیک را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن برش داده و سرو می کنیم .