اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

کاپ کیک کشمشی


زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
30 دقیقه
2 پیمانه
آرد
1 پیمانه
شکر
150 گرم
کره
3/4 پیمانه
شیر
4 عدد
تخم مرغ
1/2 پیمانه
کشمش

3/2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
1/3 قاشق چای خوری
پودر هل
کاپ کیک کشمشی


برای تهیه کاپ کیک کشمشی کره ، تخم مرغ و شیر را از یخچال بیرون می آوریم تا با دیگر مواد همدما شود .
آرد ، بکینگ پودر و جوش شیرین را باهم ترکیب کرده و 3 بار الک می کنیم . فر را هم روشن می کنیم تا گرم شود


کره و شکر را در کاسه ای ریخته و با همزن برقی می زنیم تا کرم رنگ و یک دست شود . سپس تخم مرغ ها را به همراه وانیل و هل اضافه کرده و آنقدر می زنیم تا حسابی پف کند و مایع تقریبا سفید رنگی به دست آید . حالا شیر را نیز اضافه کرده و مخلوط می کنیم . ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را آرام آرام و در چند مرحله به مایع کاپ کیک اضافه کرده و هم می زنیم تا آرد نیز با دیگر مواد ترکیب شود .

 در پایان کشمش هایی را که از قبل شسته و خشک کرده ایم را در کمی آرد می غلتانیم و بعد به مایع کاپ کیک اضافه می کنیم و با کاردک هم می زنیم تا مخلوط شود و مایع نسبتا رقیقی به دست آید .
کف قالب های کاپ کیک را چرب و آرد پاشی کرده و یا کپسول های کاغذی می گذاریم . قالب ها را تا 2/3 با مایع کاپ کیک کشمشی پر می کنیم . سپس قالب ها را در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده ایم به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزند .
سپس از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن از قالب ها جدا می کنیم .
کاپ کیک کشمشی را در ظرف مورد نظر چیده و با یک فنجان چای و یا شیر سرو می کنیم .

  1. بعد از گذشت 20 دقیقه از چخت کاپ کیک ، با یک خلال دندان یکی از آنها را امتحان کنید . اگر خلال دندان از داخل کاپ کیک تمیز بیرون آمد ، آماده است در غیر این صورت به مدت زمان بیشتری برای پخت نیاز است . 
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد