اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

کیک صبحانه


زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
40 دقیقه
مناسب برای
8 نفر
2 پیمانه
آرد
3/4 پیمانه
شکر
1 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو
1/2 پیمانه
شیر
3 عدد
تخم مرغ
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
1 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
کیک صبحانه



برای تهیه کیک ، ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا هم دمای محیط شوند .

آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و 3 بار الک می کنیم و کنار می گذاریم .

فر را روشن می کنیم تا گرم شود .

نصف پیمانه روغن را با شکر مخلوط کرده و با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کشدار شود . سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به مایع اضافه کرده و هم می زنیم . وانیل را به همراه تخم مرغ آخر به مواد کیک صبحانه اضافه می کنیم . ( هر تخم مرغ را حدود 3 دقیقه هم می زنیم ) . شیر را نیز اضافه کرده و هم می زنیم . در پایان مخلوط آرد و بکینگ پودر را که از قبل الک کرده ایم را آرام آرام و در 3 مرحله به مایع کیک صبحانه اضافه می کنیم .

3/1 مواد کیک را جدا کرده و به آن یک قاشق غذا خوری پودر کاکائو اضافه می کنیم .

کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی انداخته و یا چرب و آرد پاشی می کنیم . نصف مایع کیک سفید رنگ را در قالب ریخته و بعد مایع کاکائویی را روی آن می ریزیم و در پایان بقیه مایع سفید رنگ را در قالب ریخته و قالب را در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده به مدت 30 تا 40 دقیقه ( بستگی به دما و درجه فر دارد ) در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کیک ما پخته و آماده شود .

بعد از نیم ساعت با یک خلال دندان کیک را امتحان می کنیم . اگر خلال دندان از داخل کیک تمیز درآمد کیک صبحانه ما حاضر است در غیر این صورت صبر می کنیم تا کیک بپزد . بعد از پخت کیک گریل را روشن می کنیم تا روی کیک هم کمی طلایی رنگ شود .

کیک را بعد از پخت از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود . و بعد از قالب خارج کرده و برش می زنیم .

کیک صبحانه دو رنگ را با یک فنجای چای و یا یک لیوان شیر نوش جان کنید .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد