برای تهیه کیک کرامبل سیب ، ابتدا کرامبل را آماده می کنیم . برای این کار
یک بسته بیسکوئیت پتی بور را داخل کیسه فریزر ریخته و نیم کوب می کنیم .
سپس گردو خرد شده ، پودر دارچین و پودر قهوه را هم اضافه می کنیم . ۵۰ گرم
از کره موجود در دستور را همانطور که سرد است ، تکه تکه کرده و به مواد
کرامبل اضافه می کنیم و سپس با نوک انگشتان کره را به خورد بیسکوئیت ها می
دهیم . بعد از اینکه تمامی مواد کاملا باهم ترکیب شد و کره به خورد مواد
رفت کرامبل ما آماده است .
حالا مایع کیک را آماده می کنیم . ابتدا آرد ، بکینگ پودر و نمک را باهم
ترکیب کرده و ۳ بار الک می کنیم . فر را هم روشن می کنیم تا گرم شود .
کره و شکر را داخل کاسه ای ریخته و با همزن
برقی آنقدر می زنیم تا کاملا باهم ترکیب شده و یک دست شود . سپس تخم مرغ
ها را دانه دانه به همراه وانیل اضافه کرده و هر کدام را جداگانه هم می
زنیم . سپس ماست را نیز اضافه کرده و کمی هم می زنیم .
در پایان ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را کم کم و در چند
مرحله به مایع کیک اضافه کرده و به آرامی با دیگر مواد مخلوط می کنیم .
کف قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده و نیمی از مایع کیک را کف قالب می
ریزیم و بعد نصف مواد کرامبل را روی کیک ریخته به طوری که سطح کیک را
بپوشاند . سپس برش های سیب را روی کرامبل چیده و بقیه مایع کیک را هم در
قالب می ریزیم . در پایان مابقی مواد کرامبل را هم روی مایع کیک ریخته و
قالب را به مدت ۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد
قرار می دهیم تا کیک بپزد .
سپس گریل را روشن می کنیم تا روی کیک نیز طلایی رنگ شود .
کیک کرامبل سیب را بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن برش زده و سرو می کنیم .