برای تهیه کیک سیب و هویج ، ابتدا آرد ، بکینگ پودر ، دارچین و پکینک پودر را باهم ترکیب کرده و ۳ بار الک می کنیم .
سیب را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم . هویج را نیز پوست گرفته و رنده می کنیم . گردوها را نیز شکسته و می کوبیم تا خرد شود .
روغن و شکر را در کاسه ای ریخته و با همزن برقی آنقدر هم می زنیم تا کاملا
باهم ترکیب شود . سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را
جداگانه ۱ تا ۲ دقیقه هم می زنیم . وانیل را نیز اضافه کرده و هم می زنیم .
سپس ماست و گلاب را هم اضافه کرده و هم می زنیم . حالا ترکیب هویج رنده
شده و سیب خرد شده را هم اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم تا تمامی
مواد کاملا باهم ترکیب شود .
سپس ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را آرام آرام و در چند مرحله
اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم تا آرد نیز با مواد کاملا ترکیب شود
و در پایان گردو خرد شده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
کف قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم . سپس
مایع کیک سیب و هویج را در قالب ریخته و قالب را در فر از قبل گرم شده به
مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد در فر از قبل گرم شده قرار
می دهیم تا بپزد . سپس گریل را روشن کرده و صبر می کنیم تا روی کیک نیز
کمی طلایی رنگ شود و بعد کیک را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن برش می
زنیم .
کیک سیب و هویج را با یک لیوان چای دارچینی سرو می کنیم .