برای تهیه شیرینی نخودچی بدون فر ، ابتدا آرد نخودچی را الک کرده و در تابه
ای ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا بوی خوش آرد درآید . سپس به آن کره
یا روغن جامد آب شده را اضافه کرده و هم می زنیم تا به خورد آرد نخودچی
برود .
( من از ترکیب روغن جامد و کره آب شده استفاده کردم )
حالا ترکیب آرد نخودچی و کره را از روی حرارت برداشته و پودر شکر و هل
آسیاب شده را هم به ترکیب بالا اضافه کرده و ورز می دهیم تا پودر شکر نیز
کاملا به خورد مواد بالا برود .
حالا مواد شیرینی نخودچی را کنار می گذاریم تا سرد شده و از حرارت بیفتد .
سپس از آن به اندازه فندق یا کمی بزرگتر برداشته و به صورت گلوله های کوچک
در می آوریم . سپس با یک کارد روی آن طرح زده و در صورت تمایل با خلال
بادام و پسته آن را تزئین می کنیم .
من به مواد بالا حدود ۱ قاشق چای خوری پودر کاکائو اضافه کردم تا طعم کاکائویی گرفته و رنگ آن نیز کمی تیره تر شود .
در صورت تمایل می توانید به جای گلوله کردن شیرینی نخودچی ، آن را داخل
قالب های مخصوص شکلات ریخته و در یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد و
بعد از قالب خارج کرده و سرو کنید