برای تهیه کیک خیس شکلاتی ، ابتدا مواد خشک شامل آرد ، وانیل و بکینگ پودر
را باهم ترکیب کرده و ۳ بار الک کرده و کنار می گذاریم . فر را هم با دمای
۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
در یک کاسه شکر ، شیر ، پودر کاکائو و روغن مایع را باهم ترکیب کرده و با
همزن برقی آنقدر می زنیم تا کاملا مخلوط شوند و مایع یکدستی حاصل شود .
حالا یک لیوان از مایع شکلاتی را برداشته و کنار می گذاریم .
سپس تخم مرغ ها را هم دانه دانه به بقیه مایع شکلاتی اضافه کرده و هرکدام را جداگانه هم می زنیم تا کاملا ترکیب شوند .
در پایان ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را کم کم اضافه کرده و
با همزن دستی و یا لیسک مخلوط می کنیم تا آرد نیز با دیگر مواد مخلوط شود .
کف قالب مورد نظر را چرب کرده و پودر کاکائو روی آن الک می کنیم ( چون کیک
شکلاتی است بهتر است از پودر کاکائو به جای آرد استفاده شود چرا که بعد از
پخت دانه های سفید آرد دیده می شود )
مایع کیک شکلاتی خیس را داخل قالب ریخته و آن را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در
فری که از قبل گرم کرده ایم با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا
بپزد . فقط دقت کنید به هیچ عنوان درب فر را در ۲۰ دقیقه اول باز نکیند چرا
که باعث می شود پف کیک بخوابد .
بعد از پخت کیک را از فر خارج کرده و همان طور که داغ است آن را برش می
زنیم . در پایان یک لیوانی سس شکلاتی را که جدا کرده بودیم را روی برش های
کیک ریخته و اجازه می دهیم سس به خورد کیک خیس شکلاتی برود .
سپس برش های کیک را بعد از خنک شدن به آرامی جدا کرده و در ظرف مورد نظر قرار می دهیم