اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

شکلات مغزدار

زمان آماده سازی

30 دقیقه
100 گرم
شکلات سفید
100 گرم
شکلات تلخ
2 قاشق غذا خوری
کره بادام زمینی
به مقدار لازم
پشمک
شکلات مغزدار


برای تهیه شکلات مغزدار ، ابتدا شکلات تخته ای که می توانید از نوع تلخ ، شیری و یا سفید استفاده کنید را خرد کرده و در کاسه ای روی حرارت غیر مستقیم مانند بخار کتری و یا سماور قرار می دهیم تا ذوب شود .
سپس داخل قالب مخصوص شکلات را که بهتر است سیلیکونی باشد را به شکلات آغشته می کنیم به طوری که دیواره های قالب نیز با شکلات کاملا پوشانده شود . سپس قالب را روی کاغذ روغنی بر می گردانیم تا شکلات های اضافی خارج شود .
حالا قالب را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه داخل فریزر قرار می دهیم تا ببندد .
شکلات های روی کاغذ روغنی را با یک کاردک جمع کرده و دوباره ذوب می کنیم .
قالب را از فریزر خارج کرده و داخل آن را با پشمک و یا ترکیب کره بادام زمینی و کمی شکلات آب شده پر می کنیم .
سپس دوباره در قالب شکلات ریخته و در فریز قرار می دهیم .
شکلات مغزدار پشمکی و کره بادام زمینی ما بعد از ۱۰ دقیقه آماده است .
قالب را از فریزر خارج کرده و شکلات ها را به آرامی از قالب جدا می کنیم .
شکلات مغزدار را در ظرف مورد نظر چیده و با یک فنجان چای سرو می کنیم .

نظرات 1 + ارسال نظر
دخت چاهو شنبه 11 فروردین 1397 ساعت 09:43 http://chahugharbi.parsiblog.com

آپم گلم حتما سربزن

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد