برای تهیه شکلات مغزدار ، ابتدا شکلات تخته ای که می توانید از نوع تلخ ،
شیری و یا سفید استفاده کنید را خرد کرده و در کاسه ای روی حرارت غیر
مستقیم مانند بخار کتری و یا سماور قرار می دهیم تا ذوب شود .
سپس داخل قالب مخصوص شکلات را که بهتر است سیلیکونی باشد را به شکلات آغشته
می کنیم به طوری که دیواره های قالب نیز با شکلات کاملا پوشانده شود . سپس
قالب را روی کاغذ روغنی بر می گردانیم تا شکلات های اضافی خارج شود .
حالا قالب را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه داخل فریزر قرار می دهیم تا ببندد .
شکلات های روی کاغذ روغنی را با یک کاردک جمع کرده و دوباره ذوب می کنیم .
قالب را از فریزر خارج کرده و داخل آن را با پشمک و یا ترکیب کره بادام زمینی و کمی شکلات آب شده پر می کنیم .
سپس دوباره در قالب شکلات ریخته و در فریز قرار می دهیم .
شکلات مغزدار پشمکی و کره بادام زمینی ما بعد از ۱۰ دقیقه آماده است .
قالب را از فریزر خارج کرده و شکلات ها را به آرامی از قالب جدا می کنیم .
شکلات مغزدار را در ظرف مورد نظر چیده و با یک فنجان چای سرو می کنیم .
آپم گلم حتما سربزن