برای تهیه کیک کرمدار ، ابتدا آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده و کنار
می گذاریم . فر را هم روشن می کنیم تا با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می
کنیم .
۳ عدد تخم مرغ ، وانیل و شکر را درون کاسه ای ریخته و با همزن برقی آنقدر
هم می زنیم تا رنگ آن سفید شده و حجم آن ۳ برابر شود . سپس به ترتیب روغن
مایع ، ماست و شیر را اضافه کرده و هر کدام را جداگانه کمی هم می زنیم .
سپس ترکیب مواد خشک الک شده را هم کم کم و در چند مرحله به مایع کیک اضافه
کرده و هم می زنیم تا آرد نیز با دیگر مواد ترکیب شود .
کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی انداخته و یا چرب و آرد پاشی می کنیم .
مایع کیک را داخل قالب ریخته و آن را به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر در
دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم تا بپزد و بعد گریل را روشن می کنیم تا روی کیک
هم طلایی رنگ شود .
سپس کیک را از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود .
حالا کرم آن را آماده می کنیم .
شیر را داخل کاسه ای ریخته و آرد و نشاسته
را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا نشاسته و آرد در شیر حل شود . سپس آن
را از صافی رد کرده و درون قابلمه می ریزیم . شکر و یک عدد تخم مرغ را هم
به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا تمامی مواد کاملا باهم ترکیب شوند .
سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا کرم ما به غلظت
مناسب برسد و بعد کرم را از روی حرارت برداشته و کره و وانیل را هم اضافه
کرده و کنار می گذاریم تا کرم نیز کاملا خنک شود .
حالا کیک را از وسط به صورت افقی برش زده و کرم را وسط کیک می مالیم . سپس لایه بالای کیک را روی آن قرار می دهیم .
برای تزئین کیک کرمدار از پودر شکر و شکلات آب شده استفاده کنید.
کیک کرمدار را بعد از تزئین برش زده و با یک فنجان چای از میهمانان خود پذیرایی کنید .
سلام آره گلم منظورم توی کانال تلگرامه لینکشو هم گذاشتم توی وبم اگه میتونین کمک کنید بالابره رای هام دوروز بیشتر فرصت ندارم
کانال naderitourism
کد عکس694 عکس دوتا بچه شتر به اسم اسلامی چاهویی