اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

چیز کیک وانیلی

زمان آماده سازی

60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
40 دقیقه
مناسب برای
8 نفر
1 1/2 پیمانه
آرد


3/4 پیمانه
ماست


1/2 پیمانه
شکر


1/3 پیمانه
روغن


2 عدد
تخم مرغ


1/2 قاشق چای خوری
وانیل


2 قاشق غذا خوری

گلاب
1 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
300 گرم
پنیر ماسکارپونه
1 بسته
خامه صبحانه
1 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین
3 قاشق سوپخوری
پودر شکر
1/2 قاشق چای خوری
وانیل اضافه
چیز کیک وانیلی


برای تهیه چیز کیک وانیلی ، ابتدا آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده ، ۳ بار الک می کنیم .
فر را هم با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد می گذاریم تا گرم شود .
شکر ، تخم مرغ ، وانیل و گلاب را در کاسه ای ریخته و با دور تند همزن می زنیم تا حجم آن دو برابر شده و رنگ آن کرم رنگ شود . سپس روغن مایع را هم اضافه کرده و هم می زنیم و بعد ماست را اضافه می کنیم .
در مرحله آخر ترکیب آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کرده و با همزم دستی به آرامی مخلوط می کنیم .
مایع کیک را داخل قالب کمربندی که از قبل چرب کرده ایم می ریزیم . قالب را در فر قرار می دهیم تا کیک در مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزد .
بعد از پخت کیک را از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود .
تا آن زمان مایع پنیری آن را آماده می کنیم .
ابتدا پودر ژلاتین را با ۴/۱ پیمانه آب سرد ترکیب کرده ، روی بخار کتری می گذاریم تا پودر ژلاتین در آب حل شده و مایع شفافی به دست آید و بعد از روی بخار بر می داریم .
پنیر خامه ای ، پودر شکر و وانیل را در کاسه ای ریخته و با همزن برقی آنقدر می زنیم تا پنیر و پودر شکر کاملا باهم ترکیب شده و به صورت مایع یکدستی شود . سپس خامه صبحانه و ژلاتین حل شده در آب را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا تمامی مواد کاملا باهم ترکیب شوند .

کیک را از قالب خارج کرده و دوباره در قالب قرار می دهیم . سپس مایع پنیری را به آرامی روی آن ریخته و سطح آن را صاف می کنیم . چیز کیک وانیلی را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد . سپس آن را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار می دهیم .
در صورت تمایل روی چیز کیک وانیلی را با شکلات آب شده تزئین می کنیم .
من مقداری از مایع چیز کیک را قبل از اضافه کردن ژلاتین به آن جدا کرده و برای تزئین کیک با ماسوره استفاده کردم .

  1. در صورت استفاده از قالب ساده ، بعد از پخت و خارج کردن کیک از قالب ، قالب را با سلفون و یا فویل پوشانده و کیک را دوباره در آن قرار می دهیم و بعد مایع پنیری را روی کیک می ریزیم . 
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد