- 60 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 40 دقیقه
- مناسب برای
- 8 نفر
- 1 1/2 پیمانه
- آرد
- 3/4 پیمانه
- ماست
- 1/2 پیمانه
- شکر
- 1/3 پیمانه
- روغن
- 2 عدد
- تخم مرغ
- 1/2 قاشق چای خوری
- وانیل
- گلاب
- 1 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
- 300 گرم
- پنیر ماسکارپونه
- 1 بسته
- خامه صبحانه
- 1 قاشق سوپخوری
- پودر ژلاتین
- 3 قاشق سوپخوری
- پودر شکر
- 1/2 قاشق چای خوری
- وانیل اضافه
2 قاشق غذا خوری
برای تهیه چیز کیک وانیلی ، ابتدا آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده ، ۳ بار الک می کنیم .
فر را هم با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد می گذاریم تا گرم شود .
شکر ، تخم مرغ ، وانیل و گلاب را در کاسه ای ریخته و با دور تند همزن می
زنیم تا حجم آن دو برابر شده و رنگ آن کرم رنگ شود . سپس روغن مایع را هم
اضافه کرده و هم می زنیم و بعد ماست را اضافه می کنیم .
در مرحله آخر ترکیب آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کرده و با همزم دستی به آرامی مخلوط می کنیم .
مایع کیک را داخل قالب کمربندی که از قبل چرب کرده ایم می ریزیم . قالب را
در فر قرار می دهیم تا کیک در مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد
بپزد .
بعد از پخت کیک را از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود .
تا آن زمان مایع پنیری آن را آماده می کنیم .
ابتدا پودر ژلاتین را با ۴/۱ پیمانه آب سرد ترکیب کرده ، روی بخار کتری می
گذاریم تا پودر ژلاتین در آب حل شده و مایع شفافی به دست آید و بعد از روی
بخار بر می داریم .
پنیر خامه ای ، پودر شکر و وانیل را در کاسه ای ریخته و با همزن برقی آنقدر
می زنیم تا پنیر و پودر شکر کاملا باهم ترکیب شده و به صورت مایع یکدستی
شود . سپس خامه صبحانه و ژلاتین حل شده در آب را هم اضافه کرده و هم می
زنیم تا تمامی مواد کاملا باهم ترکیب شوند .
کیک را از قالب خارج کرده و دوباره در قالب
قرار می دهیم . سپس مایع پنیری را به آرامی روی آن ریخته و سطح آن را صاف
می کنیم . چیز کیک وانیلی را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا
خودش را بگیرد . سپس آن را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار می
دهیم .
در صورت تمایل روی چیز کیک وانیلی را با شکلات آب شده تزئین می کنیم .
من مقداری از مایع چیز کیک را قبل از اضافه کردن ژلاتین به آن جدا کرده و برای تزئین کیک با ماسوره استفاده کردم .
- در صورت استفاده از قالب ساده ، بعد از پخت و خارج کردن کیک از قالب ، قالب را با سلفون و یا فویل پوشانده و کیک را دوباره در آن قرار می دهیم و بعد مایع پنیری را روی کیک می ریزیم .