اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

کلوچه مغزدار خانگی


زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
15 دقیقه
مناسب برای
6 نفر
2 1/2 پیمانه
آرد
1/2 پیمانه
پودر شکر
1 عدد
تخم مرغ
40 گرم
کره
2 قاشق غذا خوری
ماست
1/4 پیمانه
روغن مایع
1 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری
وانیل
3 قطره
اسانس هل
3 قاشق غذا خوری
گردو خرد شده
2 قاشق غذا خوری
کره آب شده
1 قاشق غذا خوری
خامه صبحانه
1 عدد
کلوچه بیات
1 قاشق چای خوری
رنده جوز هندی
1/2 قاشق چای خوری
پودر دارچین
1 عدد
زرده تخم مرغ
کلوچه مغزدار خانگی



برای تهیه کلوچه مغزدار خانگی ، ابتدا خمیر آن را تهیه می کنیم . ابتدا آرد را دوبار الک کرده و کنار می گذاریم .
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ، پودر شکر ، وانیل و اسانس هل را با همزن برقی هم می زنیم تا کاملا باهم ترکیب شده و رنگ آن کرم رنگ شود . سپس کره که به دمای محیط رسیده و روغن مایع را نیز اضافه کرده و هم می زنیم تا کره نیز کاملا با پودر شکر و تخم مرغ ترکیب شود . ماست و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده و بعد از اینکه ماست پف کرد ، به دیگر مواد اضافه کرده و هم می زنیم .

در پایان آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و با دور کند همزن هم می زنیم و یا اینکه از نوک انگشتان برای ورز دادن خمیر استفاده می کنیم . آرد را یک باره اضافه نکنید بلکه آرام آرام اضافه کنید تا زمانی که خمیر نرم و لیفی به دست آید . برای من ۵/۲ پیمانه آرد کافی شد . بعد از اینکه خمیر آماده شد ، روی آن را پوشانده و به مدت ۱ ساعت در دمای آشپزخانه قرار می دهیم .
تا آن زمان مواد میانی کلوچه مغزدار خانگی را تهیه می کنیم . برای این کار کره آب شده ، خامه ، گردو خرد شده ، رنده جوز هندی ، دارچین و یک عدد کلوچه بیات پودر شده را باهم ترکیب می کنیم تا حالت خمیری پیدا کند .

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
حالا از خمیر به اندازه یک نارنگی برداشته و کف دست باز می کنیم . مقداری از مواد میانی را وسط خمیر گذاشته و خمیر را از کناره ها جمع کرده و آن را به صورت دایره در آورده و در سینی فر قرار می دهیم . تمامی خمیرها را به همین روش آماده کرده و در صورت تمایل یک عدد زرده تخم مرغ را هم زده و برای رومال استفاده می کنیم . روی کلوچه ها کمی خرفه و یا کنجد پاشیده و کلوچه ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار می دهیم تا زیر کلوچه ها طلایی رنگ شود و بعد گریل را روشن می کنیم تا روی کلوچه ها نیز طلایی رنگ شده و بعد از فر خارج می کنیم .
روی کلوچه مغزدار خانگی را با پارچه تمیزی می پوشانیم تا خشک نشود . سپس در ظرف در دار نگهداری می کنیم .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد