اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

بیسکوئیت نارگیلی


زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
15 دقیقه
200 گرم
آرد
100 گرم
پودر شکر
100 گرم
کره
1 عدد
تخم مرغ
5 قطره
اسانس وانیل
1/2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
50 گرم
پودر نارگیل
بیسکوئیت نارگیلی


برای تهیه بیسکوئیت نارگیلی ، ابتدا کره را که از قبل بیرون گذاشته ایم تا نرم و همدمای محیط شود را با پودر شکر ترکیب کرده و با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کاملا یکدست شده و رنگ آن به سفیدی بزند . سپس تخم مرغ و اسانس وانیل را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا تخم مرغ نیز با پودر شکر و کره کاملا ترکیب شود . حالا پودر نارگیل را هم اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط می کنیم .

در پایان ترکیب آرد و بکینگ پودر را هم کم کم و در چند مرحله اضافه کرده و هم می زنیم تا همگی مواد باهم ترکیب شوند و خمیر نرم و لطیف و یک دستی به دست آید . نیازی به ورز دادن نیست و با همان همزن و یا کاردک می توانید مواد را باهم ترکیب کنید .
خوبی این نوع خمیر آن است که نیازی به استراحت ندارد و می توانید سریعا آن را آماده و قالب بزنید .
فر را روشن می کنیم تا با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد ( بستگی به فر و دمای آن دارد ) گرم شود .
سطح کار را کمی آرد پاشی کرده و خمیر را به قطر ۵ میلی متر باز می کنیم و با قالب مورد نظر قالب می زنیم . سپس بیسکوئیت نارگیلی را به آرامی روی سینی فر قرار می دهیم .
بعد از قالب زدن تمام بیسکوئیت ها ، سینی را در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم تا زیر بیسکوئیت ها کمی طلایی رنگ شود . در صورت تمایل می توانید گریل را هم روشن کنید تا روی بیسکوئیت ها نیز کمی طلایی رنگ شود .
بیسکوئیت نارگیلی را بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن در ظرف مورد نظر می چینیم .
در صورت متایل می توانید روبی بسیکوئیت ها را با شکلات و پودر پسته تزئین کنید .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد