برای تهیه بیسکوئیت نارگیلی ، ابتدا کره را که از قبل بیرون گذاشته ایم تا
نرم و همدمای محیط شود را با پودر شکر ترکیب کرده و با همزن برقی آنقدر می
زنیم تا کاملا یکدست شده و رنگ آن به سفیدی بزند . سپس تخم مرغ و اسانس
وانیل را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا تخم مرغ نیز با پودر شکر و کره
کاملا ترکیب شود . حالا پودر نارگیل را هم اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط
می کنیم .
در پایان ترکیب آرد و بکینگ پودر را هم کم کم و در چند مرحله اضافه کرده و
هم می زنیم تا همگی مواد باهم ترکیب شوند و خمیر نرم و لطیف و یک دستی به
دست آید . نیازی به ورز دادن نیست و با همان همزن و یا کاردک می توانید
مواد را باهم ترکیب کنید .
خوبی این نوع خمیر آن است که نیازی به استراحت ندارد و می توانید سریعا آن را آماده و قالب بزنید .
فر را روشن می کنیم تا با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد ( بستگی به فر و دمای آن دارد ) گرم شود .
سطح کار را کمی آرد پاشی کرده و خمیر را به قطر ۵ میلی متر باز می کنیم و
با قالب مورد نظر قالب می زنیم . سپس بیسکوئیت نارگیلی را به آرامی روی
سینی فر قرار می دهیم .
بعد از قالب زدن تمام بیسکوئیت ها ، سینی را در فر از قبل گرم شده به مدت
۱۵ دقیقه قرار می دهیم تا زیر بیسکوئیت ها کمی طلایی رنگ شود . در صورت
تمایل می توانید گریل را هم روشن کنید تا روی بیسکوئیت ها نیز کمی طلایی
رنگ شود .
بیسکوئیت نارگیلی را بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن در ظرف مورد نظر می چینیم .
در صورت متایل می توانید روبی بسیکوئیت ها را با شکلات و پودر پسته تزئین کنید .