اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

کیک هویج


زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
50 دقیقه
مناسب برای
10 نفر
2 پیمانه
آرد
1 پیمانه
شکر
1 پیمانه
هویج رنده شده
1/2 پیمانه
روغن
1/2 پیمانه
گردو خرد شده
3 عدد
تخم مرغ
3 قاشق غذا خوری
ماست
2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1 قاشق چای خوری
پودر دارچین
کیک هویج


برای تهیه کیک هویج ، ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا با دیگر مواد همدما شوند .
هویج های شسته شده را پوست گرفته و رنده ریز می کنیم . آرد ، بکینگ پودر و دارچین را هم ترکیب کرده و ۳ بار الک می کنیم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
حالا شکر و روغن را باهم ترکیب کرده و با همزن برقی هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود . سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را ۳ دقیقه هم می زنیم . حالا ماست را هم اضافه کرده و دوباره هم می زنیم . در مرحله بعد هویج رنده شده را هم به مواد بالا اضافه کرده و با همزن دستی و یا قاشق چوبی هم می زنیم . حالا ترکیب مواد خشک از قبل الک شده را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا آرد نیز با دیگر مواد مخلوط شود . ( آرد را فقط در حدی هم می زنیم که با دیگر مواد ترکیب شود ، بیشتر از آن نیاز نیست )
در پایان گردو خرد شده را هم اضافه کرده و مایع کیک هویج را در قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی شده و یا کاغذ روغنی انداخته ایم می ریزیم . کیک هویج را در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم تا بپزد و روی کیک هم طلایی رنگ شود .
سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کیک هویج خنک شود . کیک را از قالب خارج کرده و بعد از تزئین برش می زنیم .

  1. برای تهیه کیک هویج دقت کنید تا از ماست ترش استفاده نکنید چون این کیک بافت بسیار تردی دارد و باعث شکننده و پودر شدن کیک می شود . 
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد