اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

کیک چای


زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
45 دقیقه
مناسب برای
12 نفر
4 عدد
تخم مرغ
1 1/2 پیمانه
شکر
2 1/2 پیمانه
آرد
1 پیمانه
چای دم کرده سرد
3/4 پیمانه
روغن
1 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو
2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1 قاشق چای خوری
پودر دارچین
کیک چای



برای تهیه کیک چای ابتدا آرد ، بکینگ پودر ، پودر کاکائو ( می توانید حذف کنید ) و دارچین را باهم ترکیب کرده و ۳ بار الک می کنیم .
تخم مرغ ها را در کاسه ای ریخته و هم می زنیم تا از حالت لختگی در آید و یک دست شود . سپس شکر را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا باهم ترکیب شده و فرم بگیرد به طوری که رد همزن روی مواد بماند .
حالا روغن را هم زده و با دور کند همزن هم می زنیم . چای دم کرده غلیظ را نیز اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم تا چای هم با دیگر مواد کاملا مخلوط شود .
در پایان ترکیب مواد خشک را هم که از قبل الک کرده ایم را به آرامی و کم کم به مواد کیک چای اضافه کرده و هم می زنیم تا آرد نیز با دیگر مواد مخلوط شده و مایع یک دستی به دست آید .
کف قالب را چرب و آد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم . مایع کیک را داخل قالب ریخته و کیک را در فری که از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .
سپس کیک را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود .
کیک چای را تزئین کرده و بعد از تزئین با یک فنجان چای سرو می کنیم .

  1. در صورت تمایل می توانید به مواد کیک چای ، گردوی خرد شده نیز اضافه کنید . 
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد