اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

شیرینی پفکی مرنگ


زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
45 دقیقه
2 عدد
سفیده تخم مرغ
80 گرم
پودر شکر
1/4 قاشق چای خوری
وانیل
شیرینی پفکی مرنگ



برای تهیه شیرینی پفکی مرنگ ، ابتدا تخم مرغ ها را از یک ساعت قبل از یخچال بیرون می آوریم تا همدمای محیط شود .
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و زرده ها را کنار می گذاریم . ( می توانید با زرده تخم مرغ شیرینی گردویی تهیه کنید )
سفیده های تخم مرغ را داخل کاسه ای ریخته و با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کاملا پف کرده و سفید شود . به طوری که وقتی کاسه را بر می گردانیم سفیده ها از کاسه بیرون نریزد . سپس وانیل و پودر شکر را کم کم اضافه کرده و دوباره آنقدر هم می زنیم تا سفیده ها غلیظ شده و مانند خامه فرم بگیرد .
کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی مرنگ پفکی را داخل قیف با ماسوره دلخواه ریخته و روی کاغذ روغنی شکل دلخواه را می زنیم .
سپس سینی را داخل فر قرا می دهیم تا شیرینی پفکی مرنگ در دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه بماند و آماده شود . ( مدت زمان پخت در فرهای مختلف متفاوت است ، بعد از نیم ساعت شیرینی ها را چک کنید ، اگر نرم بودند به مدت زمان بیشتری برای پخت نیاز است )
بعد از پخت شیرینی ها را از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا خنک شوند . سپس شیرینی پفکی مرنگ را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مورد نظر چیده و سرو می کنیم .

  1. می توانید به مایع شیرینی پفکی مرنگ اسانس و رنگ دلخواه را اضافه کرده و شیرینی هایی با رنگ ها و طعم های مختلف تهیه کنید .  
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد