اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

کیک زعفرانی


زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
40 دقیقه
مناسب برای
8 نفر
1 1/3 پیمانه
آرد
1 پیمانه
شکر
1/3 پیمانه
نشاسته ذرت
1/2 پیمانه
روغن
3 عدد
تخم مرغ
3 قاشق غذا خوری
خامه
3 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده
3 قاشق غذا خوری
گلاب
2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
کیک زعفرانی



برای تهیه کیک زعفرانی ابتدا ، تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا همدمای محیط شوند . آرد ، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را باهم الک کرده و ۳ بار الک می کنیم . فر را هم با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
تخم مرغ ها را به همراه وانیل و یا پودر هل آنقدر می زنیم تا حجم تخم مرغ ها دو برابر شده و کرم رنگ شوند . سپس شکر را نیز اضافه کرده و هم می زنیم تا حالت کشدار شده و رنگ آن به سفیدی بزند . سپس خامه و روغن را نیز اضافه کرده و دوباره هم می زنیم . حالا زعفران دم کرده را به همراه گلاب نیز اضافه کرده و هم می زنیم .
در پایان ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را آرام آرام اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم تا آرد نیز با دیگر مواد مخلوط شده و مایع یک دستی حاصل شود .
کف قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده و کاغذ روغنی می اندازیم . سپس مایع کیک زعفرانی را داخل قالب ریخته و آن را در فری که از قبل گرم کرده ایم در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه ( بستگی به دمای فر دارد ) قرار می دهیم تا بپزد . بعد از پخت کیک زعفرانی را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا خنک شود .
سپس کیک را از فر خارج کرده و با پودر نارگیل و برگ گل محمدی تزئین و سرو می کنیم .

  1. در صورت تمایل می توانید گلاب را از دستور کیک زعفرانی حذف کرده و پودر هل اضافه و یا اینکه هردو را استفاده کنید . 
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد