اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

شیرینی انگشتی


زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
15 دقیقه
1 1/2 پیمانه
آرد
1 قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت
50 گرم
کره
1 عدد
تخم مرغ
1/4 قاشق چای خوری
وانیل
به مقدار لازم
مارمالاد
1/3 پیمانه
پودر شکر
شیرینی انگشتی



برای تهیه شیرینی انگشتی ، ابتدا کره و تخم مرغ را از یخچال بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا کره نرم و همدمای محیط شود .
در یک کاسه کره و پودر شکر را باهم مخلوط کرده و با همزن آنقدر می زنیم تا کره کاملا به خورد پودر شکر رفته و یک دست شود . سپس تخم مرغ و وانیل ( هر نوع اسانسی که دوست داشته باشید می توانید استفاده کنید ) را اضافه کرده و هم می زنیم تا تخم مرغ نیز کاملا با دیگر مواد ترکیب شود . آرد و نشاسته ذرت را باهم ترکیب کرده و الک می کنیم و آرام آرام به مواد بالا اضافه می کنیم و با همزن می زنیم تا به صورت خرده نان در آید . سپس با دست ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید . ( نیاز به ورز دادن زیاد نیست چرا که باعث به روغن افتادن خمیر می شود )
خمیر را داخل نایلونی گذاشته و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود . کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و از خمیر گلوله های کوچک برداشته و کف دست گرد می کنیم و با انگشت و یا هر وسیله دیگری وسط توپک ها گود کرده و داخل سینی فر قرار می دهیم . تمامی خمیرها را به همین صورت تهیه کرده و در سینی فر می چینیم .
شیرینی انگشتی را به مدت ۱۵ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده ایم در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزند و بعد از فر خارج کرده ، کنار می گذاریم تا سرد شوند .
در پایان داخل شیرینی انگشتی را با مارمالاد دلخواه پر می کنیم .

  1. در صورت تمایل می توانید قبل از قرار دادن شیرینی انگشتی در فر داخل آن شکلات چیپسی و یا شکلات تخته ای خرد شده ریخته و بعد در فر قرار دهید تا شکلات ها آب شود .
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد