- زمان آماده سازی
- 40 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 45 دقیقه
- مناسب برای
- 6 نفر
- 2 پیمانه
- آرد
- 3/4 پیمانه
- شکر
- 1/2 پیمانه
- روغن مایع
- 1/2 پیمانه
- آب آناناس
- 4 عدد
- تخم مرغ
- 6 حلقه
- کمپوت آناناس
- 2 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
- 1/2 قاشق چای خوری
- وانیل
برای تهیه کیک آناناس برگردان ، ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می
آوریم تا با دیگر مواد همدما شود . فر را روشن می کنیم تا در دمای 180 درجه
سانتی گراد گرم شود .
آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده و 3 بار الک می کنیم . سفیده و زرده
تخم مرغ ها را از هم جدا کرده و سفیده ها را در کاسه تمیزی با همزن برقی
آنقدر می زنیم تا کاملا پف کند و وقتی کاسه را بر می گردانیم از آن بیرون
نریزد و بعد در یخچال قرار می دهیم .
زرده های تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل آنقدر می زنیم تا کرم رنگ و
کشدار شود . سپس روغن مایع را نیز اضافه کرده و دوباره هم می زنیم . آب
کمپوت را نیز اضافه کرده و با کاردک و یا همزن دستی می زنیم تا حباب هایی
روی مایع کیک تشکیل شود . حالا آرد را به آرامی و در چند مرحله اضافه کرده و
هم می زنیم تا آرد نیز با دیگر مواد ترکیب شود . در پایان سفیده های تخم
مرغ را نیز در چند مرحله اضافه کرده و با کاردک به صورت دورانی هم می زنیم
تا سفیده نیز با دیگر مواد ترکیب شود اما پف آن نخوابد و در پایان مایع کیک
پفکی باشد .
کف قالب مورد نظر را چرب کرده و کاملا آرد پاشی می کنیم و بعد تکان می دهیم
تا آرد اضافی آن گرفته شود . حلقه های آناناس را کف قالب چیده و مایع کیک
را روی آن می ریزیم .
کیک آناناس برگردان را به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده ایم در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .
سپس کیک را از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا خنک شود .
کیک آناناس برگردان را به ظرف مورد نظر انتقال داده و با آلبالو و یا گیلاس و شکلات خرد شده تزئین می کنیم .
- مدت زمان پخت کیک در فرهای مختلف متفاوت است . بهتر است بعد از گذشت نیم ساعت از پخت کیک ، با یک خلال دندان کیک را امتحان کنید . اگر خلال دندان از مرکز کیک تمیز بیرون آمد کیک شما آماده است ، در غیر این صورت به مدت زمان بیشتری برای پخت کیک نیاز است .