اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

شیرینی تَرَک شکلاتی


زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
10 دقیقه
1/2 پیمانه
آرد
1/2 پیمانه
شکر قهوه ای
30 گرم
کره
50 گرم
شکلات چیپسی
1 عدد
تخم مرغ
4 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو
1/2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
1/4 قاشق چای خوری
نمک
به مقدار لازم
پودر شکر
شیرینی تَرَک شکلاتی



برای تهیه شیرینی تَرَک شکلاتی ، ابتدا آرد ، بکینگ پودر ، پودر کاکائو و نمک را باهم ترکیب کرده و الک می کنیم . سپس شکر قهوه ای را اضافه کرده و مخلوط می کنیم . ( من به جای شکر به همان میزان از پودر شکلات داغ استفاده کردم که طعم بی نظیری به شیرینی ها داد ) . کره را از یخچال خارج ، به قطعات کوچکی تقسیم کرده و به مواد خشک اضافه می کنیم . سپس با نوک انگشتان ورز می دهیم تا مواد ما حالتی مانند خرده های نان به خود بگیرد .
حالا شکلات های چیپسی ، تخم مرغ و وانیل را نیز اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیر یکدست ، نرم و لطیفی به دست آید . از خمیر گلوله های کوچکی به اندازه گردو برداشته و کف دست گرد می کنیم و در پودر شکر می غلتانیم . بعد از اینکه تمام خمیرها را گلوله کرده و در شکر غلتاندیم ، شیرینی ها را به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار می دهیم . کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینی تَرَک شکلاتی را با فاصله در سینی فر می چینیم .
سینی فر را در فری که از 15 دقیقه قبل در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده است ، به مدت 10 دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی های ما آماده شود .
شیرینی تَرَک شکلاتی بعد از پخت باز شده و ترک خورده و پهن می شوند .
بعد از پخت شیرینی ها را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از سینی جدا کرده و در ظرف مورد نظر می چینیم .
با یک فنجان چای و شیرینی تَرَک شکلاتی از میهمانان خود پذیرایی کنید .

  1. به جای شکر قهوه ای از شکر سفید نیز می توان استفاده کرد .
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد