- زمان آماده سازی
- 30 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 15 دقیقه
- مناسب برای
- 10 نفر
- 3/4 پیمانه
- آرد
- 1/2 پیمانه
- شکر
- 5 عدد
- تخم مرغ
- 1/2 قاشق چای خوری
- اسانس وانیل
- 300 گرم
- خامه
- 1/3 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
برای تهیه رولت خامه ای ، ابتدا آرد ، بکینگ پودر و نمک را باهم ترکیب و 3 بار الک کرده ، کنار می گذاریم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
سفیده و زده های تخم مرغ را از هم جدا کرده و سفیده را با همزن برقی می
زنیم تا کاملا سفت شده و وقتی کاسه را بر می گردانیم ، سفیده بیرون نریزد و
بعد در یخچال می گذاریم .
زرده های تخم مرغ ، شکر و وانیل را نیز در کاسه دیگری ریخته و با همزن
آنقدر می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود . سپس ترکیب مواد خشک را که از قبل
الک کرده ایم را کم کم و در چند مرحله به زرده ها اضافه کرده و به آرامی
مخلوط می کنیم .
حالا با استفاده از یک کاردک سفیده تخم مرغ زده شده را آرام آرام به مواد
بالا اضافه کرده و به صورت دورانی و از پایین به بالا مخلوط می کنیم به
طوری که پف سفیده نخوابد و بافت پفکی آن حفظ شود .
کف قالب مستطیل شکل را کاغذ روغنی انداخته و مایع رولت را روی آن می ریزیم
به طوری که تمام سطح قالب را بپوشاند و با کاردک روی آن را صاف کرده و بعد
قالب را به مدت 10 تا 15 دقیقه در طبقه وسط فر در دمای 180 درجه سانتی گراد
قرار می دهیم تا بپزد .
بعد از پخت قالب را از فر خارج کرده و رولت را روی حوله تمیز مرطوبی قرار
داده و همان طور که داغ است با کاغذ روغنی لوله کرده و کنار می گذاریم تا
کاملا خنک شود .
بعد از خنک شدن رولت را به آرامی باز کرده و کاغذ روغنی را از آن جدا می
کنیم . خامه آماده قنادی را روی سطح رولت ریخته و صاف می کنیم به طوری که
تمام سطح رولت را بپوشاند .
حالا رولت خامه ای مجددا لوله کرده و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا سرد و سفت شود .
سپس رولت را از یخچال خارج کرده و بعد از تزئین برش زده و با یک فنجان چای سرو کنید .
- بهتر است رولت را هنگامی که در فر است چند بار چک کنید تا خشک نشود . یکی از نشانه های پخت رولت این است که وقتی با انگشت روی سطح آن می زنید جای آن نماند و به حالت اول برگردد .