اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

کیک سیب برگردان


زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
45 دقیقه
مناسب برای
6 نفر
1 پیمانه
آرد
1/2 پیمانه
شکر
1/2 پیمانه
روغن
1/2 پیمانه
شیر
2 عدد
تخم مرغ
3 عدد
سیب
1 قاشق چای خوری
پودر دارچین
1 قاشق مربا خوری
بکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
4 قاشق غذا خوری
شکر اضافه
کیک سیب برگردان



برای تهیه کیک سیب برگردان ، از هر نوع دستور کیکی می توانید استفاده کنید که امروز برای تهیه آن از دستور کیک ساده وانیلی استفاده می کنیم .
ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا هم دمای محیط شوند . آرد ، بکینگ پودر و دارچین را باهم ترکیب و الک کرده ، کنار می گذاریم .
4 قاشق شکر را در ظرفى ریخته ، روی حرارت قرار می دهیم تا شکر ذوب شده و رنگ آن کاراملی شود . سپس کارامل را کف قالب مورد نظر ریخته و سیب برش های سیب را بدون فاصله و نزدیک به هم روی کارامل می چینیم .
حالا فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
شکر و روغن را باهم ترکیب کرده و با همزن برقی می زنیم تا کرم رنگ شود . سپس تخم مرغ ها و وانیل را هم اضافه کرده و آنقدر هم می زنیم تا حجم آن دو برابر شده و پف کند .
شیر را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم . ( در صورت تمایل به جای شیر می توانید از ماست و یا آب سیب هم استفاده کنید )
در پایان ترکیب موادخشک را که از قبل الک کرده ایم را در چند مرحله اضافه کرده و با همزن دستی و یا قاشق هم می زنیم تا آرد نیز با مایع کیک ترکیب شود .
حالا مایع کیک سیب برگردان را در قالب و روی سیب ها ریخته و قالب را در فری که از قبل گرم کرده ایم به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد .
بعد از پخت کیک از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن به آرامی در ظرف مورد نظر بر می گردانیم .
کیک سیب برگردان را با یک فنجان چای دارچینی سرو کنید .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد