برای تهیه کیک سیب برگردان ، از هر نوع دستور کیکی می توانید استفاده کنید
که امروز برای تهیه آن از دستور کیک ساده وانیلی استفاده می کنیم .
ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا هم دمای محیط شوند . آرد ،
بکینگ پودر و دارچین را باهم ترکیب و الک کرده ، کنار می گذاریم .
4 قاشق شکر را در ظرفى ریخته ، روی حرارت قرار می دهیم تا شکر ذوب شده و
رنگ آن کاراملی شود . سپس کارامل را کف قالب مورد نظر ریخته و سیب برش های
سیب را بدون فاصله و نزدیک به هم روی کارامل می چینیم .
حالا فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
شکر و روغن را باهم ترکیب کرده و با همزن برقی می زنیم تا کرم رنگ شود .
سپس تخم مرغ ها و وانیل را هم اضافه کرده و آنقدر هم می زنیم تا حجم آن دو
برابر شده و پف کند .
شیر را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم . ( در صورت تمایل به جای شیر می توانید از ماست و یا آب سیب هم استفاده کنید )
در پایان ترکیب موادخشک را که از قبل الک کرده ایم را در چند مرحله اضافه
کرده و با همزن دستی و یا قاشق هم می زنیم تا آرد نیز با مایع کیک ترکیب
شود .
حالا مایع کیک سیب برگردان را در قالب و روی سیب ها ریخته و قالب را در فری
که از قبل گرم کرده ایم به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد .
بعد از پخت کیک از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن به آرامی در ظرف مورد نظر بر می گردانیم .
کیک سیب برگردان را با یک فنجان چای دارچینی سرو کنید .